Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Claudia la silicoane nu ma bag .Stiu sigur ca la fiecare 10 ani trebuiesc schimbati .
Louisea cu ce ma servesti.
Azi avem petrecere trebuie sarbatorite cele 200 de capitole.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Felicitari pt editie aniversara! Ne sarbatorim cu un morcov si un mar!Raport: 73,6kg, am sacapt de un kg. Sapt asta am ca target 73kg, nu vreau sa depasesc ritmul meu de 2kg pe luna, well daca chiar vor sa se duca de pe mine mai repede, atunci nah cum pot sa le impiedicAzi merg la aerobic 2 oreLuna chiar ca esti haioasa, hai mai scrie pe aici ca-mi place prezenta ta fresh. Mah da zi-i ce-i cu luna aia si calendarul, la sex te referi? Zi-i pe romaneste direct ca om fi noi stilate dar nu rusinoase:) ce emailuri soro, baga aici la vedere.Alina, Mik merci de retete, ma gindeam sa bag la mixer iaurt 1,5% scurs in filtru inainte, brinza cottage 1.5% scursa si aia, castravetele taiat mic scurs si ala:), ulei de masline, usturoi, lamiie si menta ca mi s-a parut intersant asa, in tari arabe am mincat ceva cu brinza/ iaurt gras pe o piine arabeasca cu ulei de masline si menta proaspata..o nebunie. Tzuni spor la job, deci tu esti in spatele lui Maruta;) Felicitari slabanoagelor si spor la slabit la toata lumea!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Mephala vezi ca am gasit asa o slabanoaga la categoria medie, huooo Tzuni jos cu ea la fulgisori ori usurele, vai mi-au tresarit suncile la asa emotieVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tzuni spune:
No servustoc. Ma omorati cu ritmul asta de scris! Zau.
Raport: stagnez.
Pe scurt din ce am retinut:
Violeta, sorry pt bunica!
Mik, sper ca problema nu e grava!
Hopes, intra mai rar, dar intra! Nici eu nu prea mai fac fata!
Vikinga, io il scarpin pe Marutza in ceafa! E o echipa intreaga. Contributia mea e minora.
Revin.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by mephala30
La cat mai multe capitole impreuna, la un mod de viatza sanatos, cu mici abateri, ca deh, oameni suntem, si bafta multa in atingerea targetului.
Anca,mami de doi nazdravani
Hopes spune:
Gusta si Carmen E m-ati facut sa rad pe ziua de azi
Tzuni o sa intru, o sa dau raport...dar ma depaseste de multe ori ritmul, uneori reusesc sa citesc ce-ati scris pana la sfarsitul zilei dar nu apuc sa va mai scriu...na..intelegeti
tlaura spune:
Bine v-am regasit la capitolul 200! Si spor la slabit!
acum m-am intors si eu de la intalneala! Am facut poze, dar o sa le pun cand vine stul ca eu nu stiu cum!
Nu a fost cine stie ce, pe majoritatea le stiam de pe la diverse evenimente...nimic deosebit!
Nu am mai apucat sa dau raportul: stagnare! E bine zic eu, avand in vedere ca nu prea m-am tinut de stilul sanatos de viata!
Si aici e o vreme superba, ii dau de mancare copilului, dupa care iesim in parc!
va pup pe toate!
gusta spune:
Carmen eu am dat raportul la capitolul trecut dar nu e nimic mai repet odata 56,8kg
Debea astept sa ma sune sa ma duc sa imi iau cartea chiar ca un copil mic sunt.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Louisea, nu esti la cursuri? Sau nu ai azi?
Ba da Is la cursuri Da asteptam sa deschizi un cap. aniversar si vroiam sa fiu prima da am ratat startul
Gusta cu www.hedegaard-foods.dk/media/pictures/-400000/pictures/Frugtsalat-raacreme.jpg" target="_blank">salata de fructe. Pt toate fetele de altfel!!!
Revin mai tarziu un pic ca azi nu merg la servici dupa cursuri