microbii care duc la pierderea sarcinii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Din nefericire nici toxoplasmoza si nici celelalte nu confera imunitate, deci te poti reinfecta, dar confera o reinfectare mai putin periculoasa...dar cat de putin periculosa nici un doctor nu este dispus sa afirme...! Cert este doar, ca cel mai nasol este sa faci ptr. prima data o astfel de boala in perioada sarcinii... Cel mai urat lucru pe care l-am citit in carti de genul Mama si copilul, si l-am si crezut initial a fost spre ex: toxoplasmoza odata avuta confera imunitatea...dar nu este asa...intr-un fel este si logic ... doar e un parazit, nu un virus, ca in cazul rubeolei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Deci daca ai Ig G pozitiv la toxoplasma de exemplu, sau la cmv, (si Ig M negativ) se poate trata sau nu? Ca am citit si ca da si ca ba,si pe forum si aiurea, asa ca nu mai stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Mie personal, la IGg toxo=26,14 si IGm negativ mi s-a dat tratament cu Sumamaed si mi s-a spus ca trebuie sa se vada trend descrescator ca sa fie ok...dupa tratament mi-a iesit IGg=10,02 si mi s-a spus ca e in regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilie spune:

quote:
Originally posted by alinuche

Cat costa anliza asta la Babes? Ultima data am facut-o la Cantacuzino, dar e cam departe de serviciul meu. La Babes ar fi mult mai aproape.
Mie mi-a zis medicul de familie ca si daca faci tratament si iti scade valoarea (la negativ am inteles ca se ajunge foarte greu) poti sa te infectezi la loc foarte usor. Din cauza asta nu prea se omoara medicii sa dea tratament .

La babes este mai scump dar este foarte sigur (parerea mea) au dotare foarte bunala laborator. pe mine m-au costat analizele pentru cei 7 microbi (listeria, chalimidia, toxoplasmoza si inca 4 dar nu-i stiu pe de rost) 2,500,000 lei. Deci nu este ieftin, dar eu zic ca merita
lilie

lacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

M-ati pus pe ganduri... Eu sunt gravida in luna a 7 a si mi-am facut analizele, dar nu tin minte sa fi figurat si cea pentru listeria acolo... a fost toxoplasmoza, citomegalovirus, si altele, dar nu si pentru listeria. Care este simptomatologia unei infectii cu listeria? Precizez ca si eu si sotul meu consumam multe produse lactate.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilie spune:

Draga Carmen
nu trebuie sa-ti faciprobleme pt ca pana acum doctorul tau ar fi vazut daca este ceva. Esti in luna mare si Bb-ul nu s-ar fi dezvoltat cum trebuie daca aveai asa ceva. Asa ca stai linistita

Mergi la inceput