nou sistem de scanare a masinilor
Dragii mei am primit un mesaj important despre o noua "descoperire" si am simtit nevoia sa va spun si voua! iata-l :
Nu va lasati mobilul, laptopul sau sistemul de navigatie pe bancheta din spate a masinii , in portbagaj sau in compartimentele de bord. In parcarea « Rekreatief » din Wilrijk au fost sparte ferestrele a 6 masini si au fost furate laptopuri. Alt masini au ramas intacte pentru ca nu aveau electronice in interior !
Cum stiu hotii acest lucru ? aparent ei poseda un sistem nou aparut pe piata neagra care detecteaza surse de energie ca bateriile laptopului, mobile sau gps-uri.
Foarte usor pentru ei, doar scaneaza masina si stiu ce contine in interior !
Deci luati-va toate materialele cu voi chiar daca stiti ca nimeni nu le poate vedea..
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
ladyJ spune:
quote:
Initial creeata de ardeiash
Dragii mei am primit un mesaj important despre o noua "descoperire" si am simtit nevoia sa va spun si voua! iata-l :
Nu va lasati mobilul, laptopul sau sistemul de navigatie pe bancheta din spate a masinii , in portbagaj sau in compartimentele de bord. In parcarea « Rekreatief » din Wilrijk au fost sparte ferestrele a 6 masini si au fost furate laptopuri. Alt masini au ramas intacte pentru ca nu aveau electronice in interior !
Cum stiu hotii acest lucru ? aparent ei poseda un sistem nou aparut pe piata neagra care detecteaza surse de energie ca bateriile laptopului, mobile sau gps-uri.
Foarte usor pentru ei, doar scaneaza masina si stiu ce contine in interior !
Deci luati-va toate materialele cu voi chiar daca stiti ca nimeni nu le poate vedea..
Si ce te faci daca GPS-ul e integrat in bord?
Chiar stiu pe cineva caruia i-au spart masina,un mercedes cu sistemul de navigare integrat si i-au furat tot ce au gasit.I-a lasat masina varza,cabluri scoase,fara de la bord sparta....
Asa ca aveti grija pe unde parcati...
ardeiash spune:
pai gps-ul incastrat ma gandesc ca nu are baterii.. ci e alimentat direct de la masina.. insa nu stiu
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
pai gps-ul incastrat ma gandesc ca nu are baterii.. ci e alimentat direct de la masina.. insa nu stiu
da,cu atat mai aiurea.L-au luat probabil pentru a-l integra in alta masina,nu stiu nici eu nu ma pricep prea bine.
Sau sa-l vanda la negru altui nefericit posesor de mercedes,(acelasi model)caruia i s-a furat si lui gps-ul....
ardeiash spune:
in orice caz: daca as avea bani nu mi-as lua o masina cu gps-ul incorporat..