habar nu am daca e potrivit sau ba ce vreau eu sa aflu..dar ce sa fac sunt o mamica cocheta si vreau sa stiu ce produse sa folosesc pentru par ca sa luceasca ...am un par ondulat, lung , nevopsit..care ar fi chiar frumos daca nu ar fi uscat...nu folosesc balsam pentru ca mi-l pleosteste si nu imi sta bine deloc...as vrea sa stiu cum sa ii dau stralucire...ce produse sau ce tratamente pentru chestia asta sa folosesc...pana acum am folosit numai sampon L'Oreal pentru par ondulat..
multumesc
Incearca Biolage, sampon, conditioner si gel de par. Mi se par cele mai bune si se gasesc la orice grocery store. Sint cam dublu cit Loreal dar merita. Daca cumperi la packet si la scticloaie mari pretul ajunge cam la fel- au acum o oferta buna. A scos si Clinique acum (cam la acelasi pretz) o gama de chestii de par. Cere esantioane de la toate sa vezi care ti se potriveste tipului tau de par.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
multam fain...asta o sa cumpar chiar azi... pana acum nici macar nu am auzit de Biolage..de abiaa astept..pupici , Andrada si mulam inca o data!