Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
da, ft. fain costumul, .
am ras si eu la fazele alea de ma doare burta.
Delia, te-ai culcat?
hcclara spune:
Eu de cand am mai imbatranit tot intregi sau asa stil maieu si chiloti mi-am luat...
Eu am fost ft fericita azi ca in sfarsit am reusit sa duc o proba de urina de-a lui Luca la analize, fiindca bea ft multe lichide si i-am spus dr-lui ca noi avem diabet in familie (strabunici de ai mei, bunici ai lui barbatu-meu), si ne-a zis sa-i controlam urina cand prindem momentul! ei, dar la el e greu ca nu vrea sa stea pe olitza, dar azi am vazut cand era in vana ca face, si l-am pus rapid sa faca in ceva anume pregatit si am fugit cu el la control...si nu are copilul nimica, asa ca ne-am linistit!
mai stau umpicutz si apoi fug sub dus si la nani!
oare gasesc si aici ceai antiadipos?
CRISCOSTY spune:
Aparusi si eu....
Ce faci cuscra ai mai crescut 2 cm? Te-o fi udat olandezul la radacina
Claudia super fain costumul, gata sunt pe pozitii ....vreau si eu costum asa frumos ptr. la vara cand o sa fiu supla
Azi am pedalat 45 minute, sunt tare mandra de mine...ziceai sa am urcat pana la Vf. Omul, asa mi-a zis sotul
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Carmen super fazele.
Claudia ma bucur ca a iesit bine analiza..cand ma gandesc in ce stres am stat si eu asteptand analizele lui Dany...
Crys si Dany
gusta spune:
Mai Cuscra cred ca m-a udat si mi-a facut un bine .Voi ce parere aveti?
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Fetele, va mersi de impresiile legate de costum!!!cand il primesc va zic daca mi-a placut sau nu!
Crys, bravo de pedalat! si eu am fost azi cu Luca cu bici pe aici prin zona, si ma bagat niste abdomene! de azi mi-e bine, nu m-a mai durut nici capul!
va pup pe toate in grup, acum plec la baitza!
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Eu tot astept raspuns cum se poate sa cresc 2cm.si m-am masurat la medic deci nu e gluma.
Marilena si Mara Augusta
Daca te-a masurat medicul inseamna ca te-a placut,so,ai cistigat 2 cm.Vezi ca tot sint de treaba medicii pe aici.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Claudia,o sa faci furori pe unde ai sa mergi cu el imbracata .
Anca,mami de doi nazdravani
CRISCOSTY spune:
Claudia sa stii ca eu chiar vb. cu sotul in seara asta sa ne luam biciclete si sa o schimbam si pe a lui Dany, sa iesim impreuna in parc. Acum dabea astept, eu sunt mai rau ca Dany
Crys si Dany