Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 2
DianaR spune:
Iata-ma si pe mine...
Zilele astea n-am avut chef de forum, am intrat ultrascurt si cand vedeam ca am nu stiu cat de citit aici...
Eu stiu ca ziua lui Luci a lui Carmen e maine... Asa ca imi pastrez urarile ptr maine!
Tzuni, am citit au telegrafic capitolele trecute dar tot am vazut ca te tii de pacaleli si sotii! Sa-ti traiasca dulceata, e tot mai frumoasa!
Delia, spor la citit, chiar ai de lucru!
Sabina, bine ai revenit, spor la slabit! Cat vrei sa mai alaptezi? Nu stiu daca ai intrebat sau nu (am citit pe diagonala) dar eu ma bag oricum singura in seama cu experienta personala: poti tine dieta mai ales ca ai diversificat deja si poti sa continui alaptatul. Eu am tinut si Monti, si Scarsdale (am vazut controversele) si lapte era berechet. Chiar cu Scarsdale parca aveam si mai mult lapte. Poate ptr ca se manaca sanatos (in sensul de legume, cruditati, fructe, branzeturi, carnea, cele 2 oua recomandate pe saptamana, un pic de paine graham) chiar daca slab caloric? Eu oricum manacam muuuult (cantitativ), chiar daca respectam indicatiile, tocmai ptr ca alaptam. Nu stiu dar atunci simteam ca mi se umplu cel mai bine sanii.
Doina, la multi ani puiutei tale! Sa-ti traiasca!
Diana (dordia) ne pregatim de galerie? Tin pumnii!
Ok, destul ptr un prim mesaj. Va pup! Revin!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
louisea spune:
Eu urez in avans
La multi ani pt sotul lui Carmen Distractie placuta maine
Week-end placut la toate fetele
mephala30 spune:
Multumesc de urari, maine primesc toate fetele cate-o felie de tort, e dezlegare, .
Mik, sotului tau, stiam ca si el e berbec, dar nu stiam ca e la o zi dupa jumatatea mea. Sanatate si toate cele bune. Ce meniu pregatesti?
Tzuni, poznasa si plina de idei esti!
anky spune:
Carmen,hai ca dau eu ceai(verde chinezesc) va place?.. si cafea
Anca,mami de doi nazdravani
dordia2000 spune:
DianaR...da e cazul sa va pregatiti ca in 2 saptamani ma duc la nascare.Maine fac 36 saptamani deci...la 38 ...gata iese bb. E riscant sa mai stau cu cerclajus...si cu prima ceza....si mai ales ca vin sarbatorile...deci...mai bine mai devreme si in siguranta decat mai tz si cu probleme.
Va poop!
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Carmen, cred ca n-o sa-ti mai ramina tort sa servesti si musafirii.
Anky, multumim de ceai.
Eu sint in zona...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
nastad spune:
Carmen si Mik La multi ani pentru sotii vostri!
Va multumesc inca o data pentru urari!
Va doresc WE placut si va pe toate
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
anky spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, cred ca n-o sa-ti mai ramina tort sa servesti si musafirii.
Anky, multumim de ceai.
Eu sint in zona...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Vad ca doar tie iti place ceaiul chinezesc( originally made in China adus de al meu),tot asiatic pina la urma .Data viitoare caut unul thai special pentru tine.
Anca,mami de doi nazdravani
Sabina spune:
'nseara!
La multi ani sot de Carmen! Sa fie fericit si sanatos, ca norocos e cu asa sotie si baieti!
Diana, eu am tinut Monti acu 5 ani cand alaptam pe Sofia si a scazut nitel lapticu, da nu mult. Da aveam numa 3 kile de slabit, nu 15....cat am acuma ca minim minimorum.
apropos, vreau si eu in lista: 1.61, 71 kg, greutate tinta 55 deocamdata.dar daca zici ca nu e obligatoriu....eu atunci era, si studenta in an terminal, poate eram mai obosita si mereu pe drumuri.
Eu vreau sa alaptez cat o fi. Pe Sofia am alaptat-o un an si 8 luni, deci macar atata vreau si pe Gh, sunt nascuti in aceeasi perioada, sept amandoi, si stiu ca nu se intarca nici in anotimpul rece, nici vara pe canicula, ci primavara.
Tzuni, mai intreb odata, ai vrea/putea sa mergi la inot/fitness? sau n-ai timp nici pe Maria s-o vezi :)
nemtoaicele, vad ca voi comentati de zor o emisiune, despre ce e vorba? cine era grasuta si e topmodel?si pliiiz, define grasuta, ca eu de cand sunt mai grasa decat in ziua in care am nascut primul copil mi-am schoimbat mult optica
va pup.
PS Delia, mai mergi la sport? ia zi, tu stai departe de tzuni?(care sta vis-a vis de mine. Poate facem o intalneala la parc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo