*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

leea, poate sa vina, poate sa nu... Insa LR nu te baga in seama pana nu au trecut 4 saptamani de la data comenzii...asta ziceam. De-abia dupa poti initia un dialog cu ei, la care sa primesti si raspunsuri...altfel..." va multumim ca aveti rabdare bla-bla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumesc!

=========================================================================

Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna fetelor!!
Notroc ca m-a sunat sora-mea si mi-a spus ca e o sarbatoare azi...si m-am oprit si eu din treaba...desii de dimineata am robotit la greu..tocmai voiam sa spal perdelele de la bucatarie, dar m-am oprit..si mai pot vb si eu cu voi..

Mai astept un colet de la LR si pana la reduceri nici ca ma ating...saptamana asta v-am mai citit din cap.de anul trecut. asa am aflat si eu de fabricile duin Focsani..Spre rusinea mea, care macar o data pe luna, daca nu si mai mult trec prin Focsani, in drum spre parintii mei...eu nu stiam de acele magazine...

Sora mea sta in Focsani si m-am luat si de ea azi ca nu mi-a spus nimic.

Nu-i nimic, recuperez eu... oricum plec de Sarbatori la ai mei si stam o saptamana ....asa ca imi voi baga nasul si pe la acele magazine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

Buna fetelor!!
Notroc ca m-a sunat sora-mea si mi-a spus ca e o sarbatoare azi...si m-am oprit si eu din treaba...desii de dimineata am robotit la greu..tocmai voiam sa spal perdelele de la bucatarie, dar m-am oprit..si mai pot vb si eu cu voi..

Hai,ca m-ai speriat!E cu cruce neagra.Acum si-asa sunt destule sarbatori nou aparute,nu mai facem treaba nici cand e cu cruce neagra?

Mergi la inceput

Si la mine e la fel, tot cu cruce neagra. Dar sora-mea mi-a zis ca in calendarul ei e cu rosie. Si am avazut acum si la realitatea ca dau un material despre aceasta sarbatoare.. Asa ca eu m-am conforrmat..Altefl cum mai vorbeam eu cu voi, nu?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Claujro

Mergi la inceput

Am deschis capitol nou, daca vrei ne mutam si vb acolo.

Mergi la inceput