*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza ,multumesc Camelia ptr pontul cu bluzitzele,i-am luat si eu Mariucai setul de 3.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellou
dupa cum v-am zis, iaca date tehnice despre rochita neagra morgan
lungimea = 102 cm
mie imi vine fix sub genunchi
nu are tiv la poale

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Vreau sa fac cadou de nunta asa ceva
http://www.laredoute.fr/vente-drap---amour-.aspx?productid=324108576&documentid=359507&categoryid=36806603&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Ce ziceti?

Anca

Eu zic sa iei numai daca stii exact dimensiunea patului insurateilor. Daca nu, nu lua. Eu la nunta am primit cateva lenjerii de pat cu care nu am ce face pentru ca sunt mici pt. patul meu. Una dintre ele am dat-o si eu cadou, insa "vizionasem" in prealabil patul matrimonial.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Frumos Anca,mai ales mesajul,eu cred ca e potrivit.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Miki, Ralualexandrei - multumesc frumos pt raspunsuri. Stiu exact dimensiunea patului, poate ca o sa iau chiar un pic mai mare, ca vad ca asa sunt masurile pe LR, SI EU MI-AM LUAT UNELE MAI MARI SI IMI PLAC ASA. Sper sa nu ma pacalesc la culoare/material, ca la final nu sunt chiar ieftine.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Miki, Ralualexandrei - multumesc frumos pt raspunsuri. Stiu exact dimensiunea patului, poate ca o sa iau chiar un pic mai mare, ca vad ca asa sunt masurile pe LR, SI EU MI-AM LUAT UNELE MAI MARI SI IMI PLAC ASA. Sper sa nu ma pacalesc la culoare/material, ca la final nu sunt chiar ieftine.

Daca stii exact dimensiunea saltelei, te sfatuiesc sa alegi cearsaful de pat cu elastic ("drap-house"), nu cel normal ("drap"), se aseaza f. bine, e mult mai comod (nu se trage, nu se deranjeaza cand te intorci de pe o parte pe alta); eu am cumparat vreo 5 lenjerii de la LR si sunt f.multumita de ele.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Laura - multumesc, am dat deja comanda, am luat cearcaf normal pt ca patul avea lungime 2 m si mi-a fost teama sa iau de 1,9 m.

Mi-am comandat si eu sandalele http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx?productid=324107693&documentid=452507&categoryid=32411354&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
mar38, sper sa imi vina bine, daca nu se alege mama cu ele. Sper sa fie pielea moale sa pot merge prin parc cu ele!

Multumesc pt codul 68373! Merge super!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Corap saru'mina pentru detaliile privind rochitza neagra.Cum corespunde cerintelor,mi-o pun in cos.
Despre asta stie cineva ceva? Ce fel de material,cum sint marimile?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3682218&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Nici azi nu mi-a venit aviz pentru 18 martie,dar vad altora nu le-a venit din 14 martie.

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Buna. am primit aviz pt 24 martie...scrisoare simpla...deci, dupa 5 pm vad ce si cum...atunci voi reveni cu amanunte.
o zi buna

Mergi la inceput