Si noi am cumparat aparatul pt.aerosoli (oficial NEBULIZATOR) marca OMRON tot ca sa scapam de mucisorii enervanti... insa medicul ne-a prescris medicamentele de care aveam noi nevoie.. adica am facut aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic.... 1 ml adrenalina cu 2 ml de ser fiziologic... deci 3 ml. de substanta care se "evaporau" in cca.7-8 minute.
Noua ne-a facut minuni tratamentul prin intermediul aerosolilor. Adica am scapat de toti mucisorii si a ajutat sa respire f.bine dupa fiecare repriza. Aveam prescrise 3 reprize pe zi (cam o saptamana).
Aparatul a costa 250 ron, cumparat direct de la distribuitor, in luna februarie 2007.
Multa sanatate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
deocamdata am imprumutat unul,nu stiu de care este ca nici nu l-am deschis deoarece nu stiu ce sa pun in el.Am fost ieri la medicul de fam sa-l consult cu privire la medicamentele ce trebuiesc puse insa erau 9 pers in fata mea si am renuntat.O sa incerc luni.Azi am fost la homeopat si i-a dat ceva solutie de baut in 10 zile.Ma gindesc sa incerc miine sa fac inhalatii cu ser,2 ml,daca asa ati scris mai sus,ca nu are ce rau sa-i faca.Asta pina consult doctorul.
mersi de raspunsuri.
un subiect similar gasiti si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116603
karligutza
sunt mamica Adelutei