oare as fi putut sa raman insarcinata???
sallut ma scuzati poate o sa vi se para absurd dar se pare k am facut sex neprotejat desi aveam ''ceva'' ku prietenul meu in ultima zi de scurgere(a-5-a zi)nu a lasat in mine dupa contact mie mia mai curs putin (jumatate de zi)..... am facut dus mam spalat.... dar problema ar fi urmatoarea nu mia vinit inca ,trebuia de 4 zile este oare posibil sa raman??? cand tin mana pe ''burtica'' mai apasat putin simt asa k niste batai ,pulsatii ce sa fie oare sincer nu styu ce sa fac mai ales k nu mai sunt ku persoana respectiva astept opiini si impresii va rog mult ((fetelor in general sa nu faceti prostia sa o faceti neprotejat k dupa aceea tot voi suferiti)
Raspunsuri
adelaki spune:
quote:
Initial creeata de danyel@
sallut ma scuzati poate o sa vi se para absurd dar se pare k am facut sex neprotejat desi aveam ''ceva'' ku prietenul meu in ultima zi de scurgere(a-5-a zi)nu a lasat in mine dupa contact mie mia mai curs putin (jumatate de zi)..... am facut dus mam spalat.... dar problema ar fi urmatoarea nu mia vinit inca ,trebuia de 4 zile este oare posibil sa raman??? cand tin mana pe ''burtica'' mai apasat putin simt asa k niste batai ,pulsatii ce sa fie oare sincer nu styu ce sa fac mai ales k nu mai sunt ku persoana respectiva astept opiini si impresii va rog mult ((fetelor in general sa nu faceti prostia sa o faceti neprotejat k dupa aceea tot voi suferiti)
cumpara test de sarcina si afli.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
alyynna21 spune:
nu aveai cum sa ramai atunci.....citeste despre ovulatie......cand se produce.....vezi ca e un subiect pe aici e undeva.....din cate stiu eu poti sa faci neprotejat cam 10 zile incepand cu ziua in care ti-a venit CM.....dar mai bine citeste ce ti-am spus
danyel@ spune:
da styu chestile alea cu ovulatia si mi-l-am urmarit de 5 luni dar styty kum e exceptya intareste regual si ku pulsatile alea i ceva normal????
adelaki spune:
eu nu inteleg de ce nu te duci frumusel la farmacie sa iei test de sarcina si scapi de o grija in 2 minute.
pulsatiile alea nu cred ca aiba vreo legatura cu o potentiala sarcina.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
claujro spune:
Ovulatia poate aparea spontan si poti ramane insarcinata si la menstruatie fiind. Pulsatiile nu au legatura cu sarcina. Tu nu simti bataile inimii copilului prin burta. E autosugestia doar. Totusi, daca ceea ce spui tu e corect, nu cred ca ai ramas insarcinata...insa nu poti fi sigur niciodata.
Fa un test de sarcina!
maria_bunica spune:
Eu cred ca nu esti insarcinata,dar ca sa te linistesti,asa cum au mai spus si fetele,mergi la farmacie si cumpara un TEST DE SARCINA!Iar pulsatiile acelea nu atesta cu nimic faptul ca esti insarcinata!Chiar si daca ai fi insarcinata e prea devreme sa simti ceva gen miscari,batai....etc!!![]()
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Luna75 spune:
sarcina poate fi posibila!
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
redai spune:
SI daca ar fi o sarcina la o saptamana sau pana pe la 9 saptamani nu ai cum sa simti caesti insarciata.NU e un copil pulsatia asia de care zici.Si daca vrei sa afli daca esti insarcinata mai bine fugi la farmacie si cumpara un test de sarcina!!!
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
roxanaz spune:
mai e un subiect identic mai jos unde ai si postat aceeasi intrebare. am sa inchid acest subiect, multumesc pentru intelegere.
Roxana