Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 19
Hopes spune:
Stiu, si eu foloseam si Rexona, si Dove, ptr. ca erau bune, miroseau frumos...dar..
Acum mi-am luat de la Seba-med. Mai slabe dar n-am de ales
gusta spune:
Buna.
Va invit la un ceai verde cu aroma de menta.
Nu sunt suparata ,dar numai ca azi si maine sunt 2 zile un pic mai aglomerate si diseara suntem singurele si la fel si maine seara deci trebuie sa reusesc sa fac cate ceva .
Carmen marti cand dau raportul o sa te rog sa schimbi ceva la inaltime .
Louisea uite-ma.
Claudia nu sunt suparata.
Hopes nasol.
Anda nu ai putea sa refaci analiza.Ca eu nu v-am zis da inca ma lupt cu niste chestii ciudate la fiicamea si azi ne-am testat si noi.
Cuscra esti cu ginerica la serviciu.
Carmen E sa nu cumva sa pleci undeva.
Timpul mi-a expirat ,dar daca diseara dupa ce culc copilul totul revine la normal intru si numai scapati de mine.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! L-am avut pe Dany cu mine pana acum o ora, l-am dus acasa ca de la 1 putea sa stea tata cu el. Dabea de acum pot face si eu ceva, pana acum m-a alergat si s-a jucat la calculator Ma apuc de treaba, mai vb de acasa unde voi citi si din urma. O zi buna tuturor!
Crys si Dany
mephala30 spune:
Anda, da mai, mi-a trecut,
Vad ca esi vorbareata si-mi place lucrul asta.
Hopes, bine ca nu a fost nimic grav si a trecut. Si eu folosesc Dove, ma inteleg cel mai bine cu el. Nu e indicat?
Marilena, cam tarziu, dar ai aparut. Ma bucur.
Maine e ziua sotului si am de bucatarit. Nu fac mare branza: cateva aperitive, un pui umplut cu ciuperci si tort de frisca cu fructe.
Pentru azi fac o ciorba radauteana si perisoare cu sos de rosii.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
anky spune:
quote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by anky
Doroty,daca esti constipata trebuie sa maninci alimente bogate in fibre,vad ca fructe,legume maninci,piine integrala,orez integral(brun),paste integrale,apa si multa miscare,daca imi permiti sa iti spun
Pot sa adaug fulgi de ovaz?
Eu pap in fiecare dimineata si contin 10 g fibre la 100 grame fulgi
Sigur ca da...
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Anda,si Bianca are o paturica micuta cu care doarme,o caram cu noi si in masina cind mergem la drumuri mai lungi.
Hopes,am auzit si eu despre povestea spray-urilor,nu sint de treaba,bine ca nu ai patit nimic grav.
Mamica dulce,have fun la shopping,ce ai de gind sa iti cumperi frumos ?
Anca,mami de doi nazdravani
Hopes spune:
Pai cica nu sunt indicate ptr. ca au in continut ingrediente care pot fi si cancerigene. Am citit ca s-au facut studii si s-a dovedit ca aluminiul si parabenii (astia nu stiu ce-s) pot provoca si cancer.
In familia mea sunt multe cazuri de cancer (de la mama pana la bunic, matusi, unchi) si sunt destul de inspaimantata si cu ochii in paishpe. Stiu ca nu e bine ...dar..asa-s eu.
Gata ca nu vreau sa va intristez.
Mephala ii spun de pe acum La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si fericit ptr. ca are motive cu asa familie langa el
justasmallkiss spune:
Intru scurt sa va salut si sa va urez un weekend placut.Din pacate am intrat iar in ritmul meu de munca "alert",sunt obosita,imi pica ochii in gura de somn si ma doare spatele rau...dar imi trece.
Am venit fugutza acasa si am mancat si o iau iar din loc,la dr dupa analize si la gradinitza dupa copil.
De maine incep iar lucrul in 2 schimburi,pana la sf saptamanii viitoare,timp in care am doar 2 ore pauza pe zi,asa ca va urez de pe acum spor la slabit si pe saptamana viitoare.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.
Carmen,spor la gatit si ii urez de azi un sincer "La multi ani" sotzului tau.Sa petreceti maine o zi frumoasa.
Va tzuc pe toate.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Nastad, stiu ca ti-e greu dar multa lume care te iubeste si te sprijina efectif.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Neata
Pana acum n-am putu sa scot o vorba despre asta pana n=am fost la dr. nu m-am simtit in stare.
Va pup
Hopes si minunea mea - Eduard
Draga de tine, imi inchipui prin ce ai trecut.
E bine cand totul se termina cu bine!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru