Fara dintisori = mancarica pasata???

Fara dintisori = mancarica pasata??? | Autor: ruxi

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 11 luni, nu a avut pana acum nici un dintisor. Abia acum i-au aparut doi, de jos, si ma intrebam daca as putea sa-i dau si mancare cu bucati mai mari. Pana acum i-am dat totul pasat, ca mam gandit ca n-are cu ce mesteca. E adevarat, i-am mai dat biscuiti sau painica, pe care le moaie si le morfole in gurita pana le poate inghiti, dar de exemplu, bucati de mar, ardei gras, bucati de carne, orez, pot sa-i dau? I-am dat de cateva ori mar sau ardei si cred ca le-a inghitit nemestecate. La fel si bucati de carne de pui. Ce sa fac sa nu-i mai dau ( desi imi cere), pana nu are cu ce mesteca, pentru ca le inghite nemestecate si poate nu-i face bine la stomacel? La copilasii vostri cum a fost?

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ai grija mare cu bucatile de mar si ardei gras.nu-ti imaginezi cat de periculoase pot fi.incearca sa-i dai dar taiele cat de mici posibil.nu i le da mari!!! incet,incet va invata sa le mestece.
bafta!

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

noi avem 4 dintisori dar deja rontaim aproape orice. ii tai bucatele mici iar ea le invarte prin gurita, si am observat ca le roade cu gingiile. i-am dat peste, biscuiti, legume fructe, toate cat mai mici cu putinta. carne n-am incercat inca, dar cat de curand.

succes

Mergi la inceput