Nou stil de viatza (197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Tot din meeting va scriu.
Raport: 54.6 kg (-1.3kg). Ori era stricat cantarul saptamana trecuta, ori m-am stricat eu.
Intru mai tarziu daca mai prind 1 minut liber.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Louisea cum ma cunosc eu la mine e greu primele 3 zile ca dupa ma invat.Si eu vin dintr-o rontaiala continua si acuma stric 3 mese cam greu dar nu renunt ca ma iau fetele la bataie.

Carmen si cand va schimba parbrizul?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetelor,noi am fost plecati in weekend in Belgia la shopping,am avut un weekend "just for two of us",unul foarte romantic .Am lasat copiii si ciinele la socrii si am taiat-o la Bruxelles si apoi la Antwerpen un oras foarte drag noua.M-am abtinut eroic de la a minca renumitii cartofi prajiti flamanzi care sint foarte deliciosi, desi mirosul imi iesea in cale la tot pasul.Am mincat mult peste,fructe de mare,scoici,ce mai, proteine la greu.Al meu a mincat de toate inclusiv cartofi prajiti ca doar pe el nu se pune nimic ,poate sa o tina linistit doar pe junk food si pe urma sa bea si bere intr-o veselie ca tot nimic...
Ma bucur ca Bianca i-a mostenit constitutia corpului,poate sa o urmeze linistita mai tirziu pe Heidi Klum. E si inalta pentru virsta ei,la 5 ani are 1,23cm.
In alta ordine de idei,ieri dupa ce am iesit de la sala, am fost la un party in Amsterdam la sarbatorirea a 35 de ani de la deschiderea unui bar,am ajuns foarte tirziu acasa,am mincat si ieri sanatos,adica am avut grija la combinatia mincarii,m-am abtinut de la combinatii aiurea.
Acuma ma duc la firma, desi sint chiauna de cap si n-am nici un chef,mai intru deseara.Va pup

Vikinga,sorry pentru intirziere, fetitei tale,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Anda felicitari se vede ca inca te tii de treaba.

Carmen da si cand o sa slabim si o sa ne facem frumoase ce o sa mai pomenim noi curele de slabire.

Hopes sunteti bine?

Ruxij numai vii pe la noi?

Nici numai zic ca sunt o gramada de fete care numai trec pe la noi .Sunteti cumva suparate?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Crystina !

La multi ani, Madelaine

Tensiunea o aveam iesi 9/6, ceea ce e mai putin decit cea obisnuita de 10/7. Cafeaua nu mai face mare efect, vinul rosu ma ajuta cumva, insa apoi nu mai sunt buna de nimic, trebuie sa ma duc la culcare.

Raport : 52,3 (adica 100g amarite).

Meniul de azi :
- sprangel cu pitina maioneza. o felie de jambon
- o portie minuscula de tarta de fructe de padure. Cafea
- salata verde cu avocado si porumb. putina brinza.

V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
anky, fain ca mai dai pe aici, chiar ma intrebam oare de ce nu mai zici nimica...sa-ti fie de bine distractiile! i-a trecut Biancai?
Zuzi, imi pare tare rau de necazul vostru, sper sa-si revina soacra repede! ma gandesc la tine...sanatate tuturor!
Crystina si Madelaine!

Mami de Crys!

La noi e o zi splendida, ma pun sa fac curatenie! Dieta merge bine, azi -600 gr. tinand cont ca am mancat pestele din pachet, data viitoare am sa-l gatesc, dar acum daca l-am cumparat nu era sa-l arunc!!! insa n-am mancat felia de paine si am bagat ieri vreo 60 abdomene si am fost cu bici!!!

Carmen, imi pare rau pt. problema cu masina, bine ca aveti asigurare!
Mik, sanatate puiului.....cat despre tensiune, si eu ca si Anda!!!tot mica, dar beau cafea!
Carmen E., succes rudei cu sentinta, sa iese asa cum si-a dorit! ti-e bine cu scarsdale???

Fetelor, trebuie sa imi spuneti cum sa gatesc spanacul pt ziua cand avem spanac in program, numai fiert in apa si condimentat ???( eu de obicei il fac cu lapte, faina si usturoi, dar acum pofta-n cui)

va las ca m-am lungit, va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei, pe PRO TV e filmul "7mirese pentru 7frati" L-am vazut de un milion de ori, dar tot imi place
Anda iti multumim ca esti alaturi de noi, chiar si in meeting.Seful stie
Gusta si eu sunt cu ochii pe tine
Anky wow, week-end romantic!Bravo voua!
Carmen sper sa se rezolve repede cu masina.Nu-i dau alta de la firma, pana o reparati pe asta?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata trupa
La multi ani ! Crystina si Madelaina
La multi ani! mami de Crys
Zuzilici, imi pare rau ce s-a intamplat cu soacra ta, refacere rapida si sa dea Dumnezeu sa nu ramana cu sechele.Sanatatea si puiutei si tie.
Carmen, imi pare rau pt ce vi s-a intamplat, bine ca aveati asigurare si era a firmei.Pare dur,dar e mai bine asa si e mai bine ca a fost masina si nu ati patit voi nimic.
Gusta, sunt pe aici,putin cam cheauna,dar ma tratez.Sanatate multa Marei, olandezului si mai ales tie ca doar tb sa ai griza si de ei si de tine.
Violeta, pupici Doridie, mult a fost, putin a ramas si va ve-ti vedea puiutul mic.
Claudia, eu de ex spanacul il fierb si apoi intr-o tigaie pun un varf de ulei de masline si vreo 2 catei de usturoi,ori taiati in patru, ori pisati si apoi pun spanacul stors.Il calesc putin si apoi il servesc stropit cu zeama de lamaie.VAd ca la voi e frumos azi, la noi e inorat si imi da o stare naspa, nu e de ajuns ca-s cheauna eu de cap.Ma simt mai obosita decat daca as fi fost la munca si ma trezeam dim si asta din cauza ca la 3 dimineata persoane care nu au ce face la ora aia se tin de trimis sms-uri.O fi 1 Aprilie,da nu mi se pare ok sa deranjezi oamenii la ora aia, mai ales ca astia merg dimineata la munca.
Raport nu excelent:-100, adica 63,6

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata la fetele frumoase

Incep cu stagnare

Si continuu sa spun La multi ani sarbatoritelor.

Am luat analizele lui Eduard aseara, si au iesit bine. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Pe de o parte ptr. ca nu si-a revenit dar nici asa rau nu mai este, dar pe de alta ca acolo unde i-am dus analizele le-au greit o data si a trebuit sa le repetam. Aseara i-am terminat tratamentul (provizoriu) si o sa vedem cum se prezinta. daca e tot rau i le repet in alta parte.

Zuzuliciu imi pare rau ptr. necaz. Suntem alaturi de tine si-ti trimitem toate gandurile bune. Sanatate multa si la papusica .
Mephala urata treaba cu masina. Bine ca e numai un geam. Ce fac baietii?

Gusta, Tzuni, Tlaura, Delidana, Criscosty, EftimieC, Anky, HcClara

Mergi la inceput

Va invit la o cana de ceai verde cu aroma de menta.Mi se pare tare bun.

Tumpi nasol cu asa glume.

Hopes poate trece mai repede boala asta.

Aici e inca racoare dar sper sa se incalzeasca pe la pranz sa pot face ceva in gradina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput