scandal pe strada

scandal pe strada | Autor: mihassab

Link direct la acest mesaj

mergi la plimbare cu copilul...ok!
vede ceva intr-o vitrina si vrea si el.nu se poate e inchis, vitrina nu poti s-o spargi.eh, si incepe spectacolul: urla,tipa, se trinteste pe jos, te face de kko!
ce faci?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci atatea probleme de ce zice unul si altul! Ii explici puiului, calm, ca nu se poate, de ce nu se poate si ca reveniti cand deschide. Daca nu inceteaza, il lasi sa-si termine numarul, pana se linisteste si apoi va vedeti de drum. Acum e si chestie de testare de nervi, care pe care. Daca vede ca nu-i merge, dupa cateva esuari, renunta singur! Iar spectatorii si comentariile, nu ii bagi si nu le bagi in seama. Daca, totusi, insista cineva ii spui calm si sec ca nu-i treaba lui! Bafta si rabdare multa!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Daca esti tare de nervi faci cum spune CL, e cea mai buna solutie.
Mai sunt si cazuri cand nu ai atat de multa rabdare... aici e buba, da' nu-i vina lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Cred ca are dreptate Claudia. Lasa-l sa termine "numarul" si incearca sa stai de vorba cu el calm cand se mai linisteste. Baietelul meu incearca tipul asta de santaj cu noi din cand in cand, pentru ca ii reuseste cu bunica, din pacate. E drept ca nu se intampla foarte des si de obicei s-a nimerit sa nu avem "asistenta", eram doar cei din familie de fata. Prima data cand s-a intamplat mi-am cam iesit din fire si am tipat la el. A fost evident o greseala, pentru ca l-am intaratat si mai rau. Asa ca la crizuta urmatoare l-am lasat pur si simplu in pace, doar m-am uitat foarte urat la el si cand s-a linistit am discutat calm si a tinut. Desi e foarte mic (are doar un an si 8 luni) chiar m-a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Brrr, am vazut intr-un supermarket un tatic cu 2 copii. Baietelul avea vreo 5 ani si s-a apucat pur si simplu de zbierat, cat il tinea gura. Tipa asa de tare, de parca l-ar fi torturat cineva. In vremea asta tatal, inrosit la fata, se uita in toate partile si incerca sa linisteasca baiatul. Dupa ce a urlat vreo 5 minute fara incetare (eram cu totii la coada la casa), s-a potolit ca prin minune. Si l-a intrebat pe taica-su ceva pe un ton foarte calm. Apoi s-a apucat fetita de tzipat, care avea vreo 4 ani, cred. Si a urlat si ea ca nu se mai auzea nimic in jur, pana si-a facut mendrelele dupa care a tacut si ea. Eu n-am mai auzit asemenea tipete la copii fara sa se fi lovit, fara nimic. Au tipat pentru ca pur si simplu voiau nu stiu ce chestie de pe-acolo. Tatal lor a vorbit foarte calm cu ei, dar se vedea ca ar fi preferat sa-l inghita pamantul. Brrrrrr, trebuiesc nervi de otel, nu alta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Pregatiti-va sufleteste! O sa vada la alti copii si o sa imite. Iar nervii...o sa-i caliti vrand-nevrand! Sa vedeti cand vine cu cate o expresie urata de-afara! Cat luptati sa-l dazvatati! Si cat calm va trebuie! Bafta!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Astea sunt adevaratele teste cu ei. Stii: care pe care.
Restul de pe margine sa-si pastreze comentariile pentru ei. Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

De fapt daca stam se ne gandim acesta este un test de personalitate, de testare a limitelor lor si parintilor. Trebuie cu orice pretz sa trecem "examenul" pentru ca ei sa invetze unde trebuie sa se opreasca si sa nu mai faca si alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

hai sa povestesc cum am procedat eu cand fetita mea, atunci avea 2 ani si 1 luna, care nu a folosit suzeta niciodata, a vazut in carrefour biberoane, suzete... si a inceput sa strige ca vrea "beberon". am incercat sa-i distrag atentia sa-i zic ca mergem la farmacie ca acolo sunt mai bune, nimic, ea vroia "beberon" adica suzeta. atunci i-am zis ca ok, luam beberon dar ca nu garantez daca doamna la iesire i-l va da, pentru ca este cam mare. mandra nevoie mare a acceptat, am pus un set de 2 suzete si am continuat cumparaturile. din cand in cand se intorcea sa vada daca mai sunt suzelele pana cand n-a mai avut ce sa vada, cosul s-a umplut... a uitat de scopul ei nobil, la casa le-am pus de-o parte si asa am scapat. faza haioasa a fost cand am intrat imediat la tommy ce credeti ca voia? premergator! n-a folosit nici de-asta si probabil era intr-o perioada de melancolie neimplinita.
de fiecare data cand vrea ceva prin librarii, de obicei vrea tot, eu nu zic nu. o las sa se uite chiar sa puna mana ma sfatuiesc cu ea, oare asta nu e mai frumoasa, sau ailalta...dar n-ar fi mai bine sa o intrebam si pe buni? si uite asa incepe sa se sature de vrut, daca eu nu opun rezistenta nu mai exista placerea fructului oprit, aproape ca nu mai stie ce cauta ea pe-acolo(glumesc) si plecam fara nimic. sincer, si mie mi-era groaza de momentul in care incepe prin magazine sa vrea, cu tipete si trante pe jos, scene neplacute in care nu sti cum sa reactionezi, mai ales ca devi centrul atentiei. acum, depinde si de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Initial creeata de mihassab

mergi la plimbare cu copilul...ok!
vede ceva intr-o vitrina si vrea si el.nu se poate e inchis, vitrina nu poti s-o spargi.eh, si incepe spectacolul: urla,tipa, se trinteste pe jos, te face de kko!
ce faci?

Baga-i niste fenobarbital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

maru ai uitat sa pui ranjetu poate te crede caareva

Mergi la inceput