Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
bb, sa le purtati sanatoase si asteptam sa va vedem cu ele
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
jasmi multumim!!!
aaaa si azi am cumparat primul set de chilotei+maieut pt la vara!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Bebelusha mea si-a descoperit o ureche...ce haioasa e cum trage de ea!
A mea se scarpina azi dupa ureche... De parca ar fi gandit intens la vreo chestie...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
crisstiana spune:
Miha, multumim pt. schema.
Gaby, da e italian, e din Cassino, 100 km sud de Roma.
Creem,cat a papat Sofia la masa de seara?S-a mai reglat problema?
BB, si noi vrem sa vedem achizitiile.
Victo, imi pare rau pt rezultatul analizelor.
Fetelor, eu ma pun la somn, ca dupa tura de veghe de azi-noapte sunt zombi. Somnic usor la bblusi si la mamici.
ggaby spune:
ufffff gata am terminat....baita,masajul,maraitul de seara...cateodata seara,dupa ce se adoarme,ma simt un pic usurata...nu de puiut,dar de tot stresul zilei..sper sa ma intelegeti
crisstiana spune:
BB, ai o fetita scumpica foc. Ce bine se sprijina pe manute cand e pe burtica. Mattia e mai mult cu capul in cearceaf cand il pun pe burta.
Am vazut si scaunelul roz.De unde l-ati luat?
Si Bogdan e scumpic.Cat timp are? Mai aveti loc pe lista de pretendenti??
creem spune:
Cristiana...(ce bine ai intuit ca Sofia ii spunem fetei) a papat 40 ml lapte formula, dupa care a plans desi ii era foame si putin mai tarziu, dupa ce s-a linistit si putin san (dar nu stiu cam cat) si a adormit! Poate maine va fi mai bine...vreau sa-l conving pe sot sa imi cumpere o cutie de milumil, da nu prea vrea ca "daca n-a zis dr"...off si sotul asta
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
mariussimiuc spune:
BB,tare scumpica Iasmi. Si roooooz....
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
adinag spune:
Buna,
nu am prea citit din urma, am fost toata ziua la cumparaturi si pregatiri si dr cu Jasmina, deci aproape 7 ore cu bb in wrap dupa mine... l-am mai scos cate putin, dar si cu plasele dupa mine si cu copilul nr 2 de mana sunt TERMINATA!!! Si tot n-am ce as fi vrut...
Acuma, problema: nu-mi gasesc costumul de baie ala dintr-o bucata! parca l-a inghitit pamantul (bine, ultima data ca l-am imbracat a fost dupa nasterea Jasminei...)
Si am fos si am cumparat altele doua (am vorbit si le pot da inapoi, ca nu le-am putut proba), si unul e ok, dar arat ciudat ca-s alba ca zapada ;-) si nu-mi place (cu bronz ar arata ok), iar in celalalt nu-mi incape "laptaria", cum ziceti voi, am impresia c-o pierd la tot pasul :-(((
adinag spune:
Victo, imi pare rau de analize, din pacate nu cunosc nici produsul, nici valorile de care ziceai nu-mi zic nimic.
popbianca spune:
adina g,sper sa va simtiti bine,sa te mai odihnesti si tu un pic,s-a-veti parte de liniste!
bine ai revenit Crisstiana,cu suptul degetelor si a pumnului,nu ai ce face,toti fac asta si e prea devreme sa ii oprim ; a mea baga si suzeta si deget pe langa suzeta ,o scoate ca sa-si bage pumnulo sterg cu sevetel si iar o ia de la capat;asa cred si eu ,ca va fi stangace,dar mai vedem...pai in marsupui crezi ca nu ii va placea?Sorina7,da ce le mananca micuta!nu-i bai,sa-i fie de bineEllis,cum ti-ai dat seama ca nu mai vrea Avent? Tu crezi ca deaia a facut febra,ca le-ai dat deoadata?A mai facut careva bebe febra de la infanrix?Jasmin012,de groaza,numai in State se putea!Dany26mie dr. mi-a zis cca 150 gr.;tie nu ti-a zis sa bagi cartof??chestia cu suzeta inmuiata in diverse...eu ii pun pe ea 1 pic de sab simplex,scrie in prospect ca poate fi fol. perioada indelungataFelicitari bebeilor cu dintisori!
Victo,,sotului meu i-a fost recomandat ca el a avut hepatita,dar nu l-a luat ca eram mai tineri si aveam alte preocupari deci e pt. ficat...dar tie tia zis careva ca e hepatita?ofina de-a mea e farmacista si ea tare lauda produsele de la Hymalaia...sanatate micutului
La fel si noi cu bunicii...da-i ceai...ii e sete;tatal meu e vanator...si-mi zice sa-i fac o supa de fazanintr-o zi mancam gomboti cu caise,dati prin pesmet,cu zahar si smantana ...soacra mea zice-da-i si fetei asa pe buze,nu vezi cum se uita la tine-
bb,da ce scumpi sunt amandoi...!yasmi doarme des pe burta?Ana de mai multe ori se intoarce pe burta in somn,dar pe coate cu capul sus ,inapoi nu stie si incepe caraiala...ma duc si o dau pe spate
Azi i-am facut si noi analize de sange ,ce-a mai plans la recoltat...,dar nu ca o durea ci ca era imobilizata,am cerut pt.fier calciu,hemograma,VSH(de asta mi-a zis dr.)...sunt f curioasa cum ies...oricum marti merg cu ea la ecograf ,de capul meu...trebuie sa aflu ce are copila mea care a mai pierdut inca 100gr
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia