Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISCOSTY spune:
Cuscra ce departe se gandeste olandezul, chiar ti-a luat frica Vezi, tot tu fata buna i-ai facut prajitura...
Crys si Dany
gusta spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Cuscra ce departe se gandeste olandezul, chiar ti-a luat frica Vezi, tot tu fata buna i-ai facut prajitura...
Crys si Dany
Mi-a dat idee ce ii pot face pe viitor.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
salutare!
Yubi, ai o frumusica!
Azi iar e dansez pt tine? inseamna ca nu e filmul meu...deci are dublu motiv de bucurie al meu, se bucura intr-una ca Marc azi n-a dormit si doarme mai devreme!!!
na va pup fetele, sa ne auzim cu bine!
CRISCOSTY spune:
Cuscra acum am vazut ca ai scris de Scardale. Chiar saptamana asta l-am studiat si ma gandeam sa-l tin, asa ca de luni sunt cu tine pe baricade, tot suntem in aceeasi echipa, nu? O sa-mi fac o lista de cumparaturi si ma voi aproviziona sa am tot ce imi trebuie luni.
Crys si Dany
gusta spune:
Claudia pai lasa omu sa se bucure ca de o sa ai parte de senzatii RATB.
Vai ce bine ca am echipa la Scardale si nu sufar singura.
Carmen da nu zici nimic.
Restu de fete pai ce inseamna asta.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
Oho, cate va ganditi la Scarsdale! Mult succes, eu l-am tinut de 3 ori deja.
Yubi, ai o adevarata domnisoara! Poza pe motocicleta e mortala! Sa-ti traiasca multi ani fericiti!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
anky spune:
Gusta,io tot zic, da daca va pun barbati bine nu va place,daca va pun femei bine nici atita,nu e bine nicicum.
Anca,mami de doi nazdravani
CRISCOSTY spune:
Ce echipa facem fetele...doar nu era sa o lasa pe cuscra mea singura, nu?
Claudia la ce film te uitai?
Crys si Dany