Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 23
gusta spune:
Claudia acuma am ajuns acasa.Si iti zic si eu ca nu e bun pestele afumat.Procesul de afumare si alte lucruri nu au ce cauta la dieta plus sarea de care ti-a zis si Zuzilici.Mai bine o conserva in apa.
Zuzilici bine ai venit.Gata mutatul?
Onitza bine ai venit in grupul nostru.
Ioana si Claudia m-ati omorat cu paduchi nu va zic ce ma scarpin acuma.
Carmen E sa vezi tu ce rezultate o sa fie daca ne tinem de dieta.
Carmen azi numai zici nimic?
Cuscra vreai sa iti schimb numele in iepuras.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
Uitasem, Onitza bine ai venit!
Zuzi, bine ai revenit! Gata cu mutatul?
Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Delidana spune:
Buna,
Carmen, am avut 3 cursuri dar n-am facut decit 2. Pe celalalt il recuperam saptamina viitoare.
Zuzi, Claudia, Tzuni, Hopes, Ioana, Mik, Violeta, Crys, .
Diana, sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar azi cind ti-am citit mesajele au inceput sa ma doara ochii . Iti inteleg dorinta, stiu ca vrei ca lumea sa-ti vada pozele dar te asigur ca se vedeau si inainte. Sper sa nu te deranjeze mesajul meu pentru ca nu am zis-o cu rautate.
Gusta, vreau sa-mi iau si eu un wok, pe vremea cind gateam imi faceam si eu combinatii cu carne de pui si legume si chiar mi-e pofta.
Tzuni, ce zici de un kao pat gai? Mai stii ce-i ala?
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Diana sincer umblu cu ciocolata copilului in buzunar da nu ma dau la ea.
Delia mie imi place foarte mult sa gatesc in wok dar vreau sa mai imi cumpar unu de la tefal ca ce a acuma e asa si asa.
Va invit la ceai.
Carmen sper ca sunteti bine si problema sa fie numai de la internet.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Mah, sincer, nu mai stiu, dar da, VREAU! Macar o farfurile!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Mah, sincer, nu mai stiu, dar da, VREAU! Macar o farfurile!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Hai ca ai fost buna!
Uite www.campbellsoup.com.au/kitchen/recipe_images/Copy-of-chicken-fried-rice53e5.jpg" target="_blank">aici si aici, poate iti aduci aminte.
Carmen o fi la tribunal...eu ii tin pumnii...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Bine v-am regasit !
AM avut aseara de furca cu cem mijlociu care a cazut bolnav sun o forma visibila si demonstrativa de am stat pina tirziu sa curat, sa frec, sa spal. Acu' e bine-mersi copilasul, proaspat ca o floare.
Am alt necaz (da' nu-i grav) : tensiunea prea mica si-s mai moale si bleaga.
Meniul de azi :
- nesscafé si biscottes cu gem de capsuni
- supa pasata de legume. putina friptura de porc cu ardei iuti in otet. putina brinza. totul cu piine proaspata.
- salata verde,cruditati si porumb. compot de fructe
Va pup pe toate in grup.
Zuzilici spune:
Fetelor eu cred ca va scriu de pe lumea cealalta si nu-mi dau seama. Sau cel putin asa as vrea sa se intample ca sa scap de tot si de toate. Sunt intr-o situiatie atat de "nenorocita" .... ca indiferent cat m-as strofoca nu cred c-am sa-i gasesc o rezolvare care sa ma multumeasca.
Dar sa incep cu inceputul. Marti dupa amiazia (4:30) am plecat de la munca fericita si increzatoare ca a doua zi ma mut si totul o sa mearga struna. Ei bine n-a fost asa.
Pe la 7:30 in timp ce eu faceam ultimele cutii in bucatarie, apare soacra-mea pe-acolo si sta si se uita la noi (eu si Viorica = sora-sa) pierduta. [alciool] A intrebat-o sora-sa daca vrea ceva si n-a zis nimic, s-a intors si-a plecat inspre canapeaua din sufragerie. Binenteles ca n-a mai ajuns acolo. A trebuit s-o ia Florin si s-o puna in pat. A facut Comotie cerebrala. La vremea aceea nu stiam ce s-a intamplat cu ea asa ca i-am dat sa bea cate ceva si-am incercat sa-i dam niste medicamente dupa ce i-am luat tensiunea si-am vazut ca-i cam mare. Dupa 2 ore in care ea nu a putut sa vorbeasca deloc decat sa blabaie cate ceva incoerent, am chemat salvarea. Am verificat inainte si-am remarcat ca nu poate sa se miste fara ajutorul nostru asa ca era clar ca noi nu puteam sa-i facem nimic. Salvarea a luat-o automat dupa ce i-au verificat toate cele, si i-au dat ceva medicatie si-au vazut ca nu poate sa stea in picioare sau sa mearga. A vomitat tot ce i-am dat noi mai devreme de fata cu paramedici asa ca au suit-o pe targa si dusa a fost. Am plecat si noi ca disperatii in urma ei. Dupa testele de rigoare in care a intrat si-o tomografie s-a constatat ca are un cheag de sange pe creier in partea stanga, mai mare decat oul de bibilica si de aceea locomotor are o semi-pareza pe partea dreapta. Am stat acolo pana la 4 dimineatza. Ajuns acasa (casa vraiste) am dormit 4 ore si la 8 dimineatza m-am apucat de strans ultimele lucruri. Am avut noroc de vreme frumoasa dar din pacate F era in soc asa ca prea mult ajutor de la el n-am avut. Efectiv parca vorbeam cu peretii si cand ii ceream sa se concentreze la ce e de facut imi spunea sa-l las in pace. Si eu as fi fost in soc daca se intmpla cu mama mea. Asa ca este explicabil. Ca sa nu mai zic ca el a trebuit sa mearga la spital a doua zi dimineatza sa vorbeasca cu neurochirurgul. Si mai nasol ca l-a speriat si mai mult. Cheagul e prea mare ca sa fie operat, daca se absoarbe va ramane sigur cu sechele, posibil locomotorii si de memorie, ca sa nu va m-ai spun ca i-a zis ca e posibil sa se sparga si-atunci moare sigur. Ei, dupa toate stirile astea, la pranz cand au venit baietii de la compania de mutat eu aveam pretentia ca el sa-i delege si sa le spuna de unde sa inceapa si ce sa faca.
In orice caz sincer va spun ca m-a apucat ora 6 seara inca in apartament cu Isabella, Viorica, cateii si bagaje garla. Noi proprietari erau deja in parcare si eu nu stiam ce sa mai duc jos la masina mai intai. Am ticsit totul in masina de-a valma, mai ceva ca la Stan si Bran. Si masina mea nu-i mare deloc ca-i un Suzuki Ario din 2003. Si-a trebuit sa i-au autostrada si-abia la 7 daca am ajuns la casa, unde am inceput sa descarc tot din masina deoarece a doua zi mergeam la munca. Joi si Vineri cat am fost la munca F a fost mai mult pe la maica-sa la spital deoarece ea nu intelege o boaba engleza si dr. nu pot s-o evalueze deloc fara un translator. Isabella nu stiu cum s-a invartit si-a furat o raceala crunta cu febra, tuse, ochii rosii, etc. In weekend abia am reusit sa-mi pun cat de cat la punct bucataria si baia si-am luat si raceala Isabellei ca deh! nu se putea sa las copilul sa sa lupte singura cu ea. Si-acum sunt si eu cobza cu febra, ochi si nas curgand si alte cele, dureri de sale, muschi, gat, etc.
Soacra-mea e inca in spital si e posibil s-o tina cel putin 2 saptamani sub observatie.... Si-acum cireasa de pe tort. Spitalizarea m-a va costa cel putin 1000$/zi si asigurarea daca pana in 65 de ani plateste 50000 de euro, dupa 65 plateste doar 5000. O nimica toata fata de cheltuiala pe care o vom avea.
Aici in Canada abia dupa 3 luni o sa beneficieze de serviciul sanitar gratuit, adica 2 in cazul ei, ca e venita de o luna deja. Deci una peste alta o sa ma usture cumplit nota de plata. Am auzit cazuri in care nota de plata a fost 50 000 de dolari doar pentru o saptamana. Acum ce sa mai zic, sper sa se recupereze si sa nu ramana paralizata ca atunci e de rau. O sa am nevoie de cineva s-o ingrijeasca non-stop si asta costa de asemeni.
Cu Dumnezeu inainte o s-o scoatem si pe-asta la capat. Doar ca s-a intamplat cum nu se poate mai prost. Intr-un moment in care nu aveam nevoie sub nici o forma de asa ceva. Daca se intampla peste 2 luni macar nu mai aveam stresul financiar. Asa le-avem pe toate pe cap. Si ea bolnava, si noi cu cheltuieli noi datorita mutarii si stresul ca nu stim cum o sa se recupereze + partea financiara.
Cam asta e situatia mea , dragelor.
Va simt lipsa dar sincer va spun ca nu stiu cand am sa pot intra dinou. Va pe toate si va urez numai bine.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Carmen o fi la tribunal...eu ii tin pumnii...
N-am apucat sa citesc dar poti sa-mi spui si mie de ce e Carmen la tribunal?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzi: scurt ca sunt in meeting - ma gandesc la tine iubito si stiu ca o sa rasara soarele. Te imbratisez cu drag!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai