Nou stil de viatza (196)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata! cam slaba miscarea in dimineata asta! Sau v-ati plimbat cu RATB-ul toata noapte si sunteti obosite acum?
Mephala, merci de ceai, dar io fara cafea sunt zombi! Merg sa citesc din urma! Ca v-am lasat tot la pagina asta, dar la capitolul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.
Carmen,merci pt cafelutza,am baut-o repede repede sa ma trezesc si acum am trecut la un energizant.
Asa de fericita am fost vineri seara cand am terminat cu munca,simteam ca nu mai pot.
Multumesc fetelor care se gandesc la mine.Sunt perioade cand avem f mult de lucru si atunci nu am ce face,trebuie sa lucrez si perioade mai lejere cand imi intru si eu in normal.
Ieri Delia a vrut sa mearga la bunici si asa am putut si noi sa mergem linistiti la cumparaturi.Vrem sa punem gresie in hol,am umblat prin vreo 6 magazine dar tot nu am cumparat pt ca ceea ce imi place ori e prea scump si nu vreau sa investesc f mult intr-un apartament care nu imi apartine,ori nu mai au in stoc cat ne trebuie noua,asa ca mai cautam.
La prânz am venit acasa,sotzu' a pregatit mancarea,o fripturica de porc bunaaaa(dulcea scroafa betzivä ) si eu am facut curatenie.El a plecat spre seara la fotbal,eu mi-am luat pitica in primire si ne-am jucat si ...asa a trecut ziua.
Azi vrem sa mergem la Zoo cu pitica si de maine iar la treaba.
Va doresc si voua o duminica frumoasa.
Pup toate fetele!!!

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Carmen, multam de ceai!
Mami dulce, da schnellkochtopf, noi ii zicem pe aici wundertopf (oala minune in traducere) si inteleg astia despre ce e vorba!!! esti multumita de cuptorul nou?
Tzuni, ai asteptat sa plec si abia dupa aia ai bagat melodia...
Marilena, tare obosita esti...daca inca n-ai venit sa ne dai buna dimineata!

ma duc sa-l trezesc pe al meu ca pleaca la fuga...

Claudia

edit:
Delia, asa e, la Metro se intra numai pe baza de legitimatii, in ultimul timp in ro cred ca ne-au lasat si ca persoane fizice, parca ne-au facut legitimatie valabila o zi, daca-mi amintesc bine!!! imi aduc aminte insa am vrut sa intram odata avea Marc vreo 9 luni atunci, la Metro in Timisoara si nu ne-au dat voie, cica nu au acces copii sub 2 ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neata

Carmen merci de ceai Il savurez.

Aporpos de oale Si pe mine ma batea gandu sa-mi iau una da si eu am probleme cu frica de explozie Si apoi nu stiu cat de mult as folosi-o.

Delia n-ai pe nimeni sa imprumuti o legitimatie? Noi asa intram :)

Gusta ai papat toate oualele si de rusine nu mai apari?

Eu ma duc la alergat.. Mai vin eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
M-am trezit si eu, am aterizat cu nasul in cafeau de la Carmen (mersic), am pus la facut paine in masina si ma gandesc cum sa imi aranjez programul de azi ca facem primul gratar la noi in curte cu ceva prieteni.
Eu ieri am fost doar pe drumuri: pana la 2 a avut Carina petrecere, noi am cautat dale pentru parcare, apoi am mers in parc, apoi ei au stat in curte si eu m-am apucat sa fac curat in casa si nici nu stiu cand s-a facut noapte.
Va scriu meniul de ieri:
mini budinci cu branza si dulceata (3 budinci)
ciorbita de vitel
o pruna, o felie de pepene rosu
piept de pui pe pat de legume la cuptor, o felie de tort diet, cateva capsuni

Revin cand ma trezesc de tot

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Nadja! Vikinga, tot ce e mai bun pentru fetitza ta, sanatate, bucurii, impliniri!

Anda, Louisea, Laura, Claudia, Ioana, si o duminica frumoasa.

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt in zona ca si eu si Mara suntem bolnava numai buna zi de stat in casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Nadja, cel mai frumos pui de Vikinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Nadja.Sa cresti mare si frumoasa.

Tzuni si Claudia nu eram la senzatii RATB numai ca am vazut ca voi nu aveti chef de vorba si am plecat in dormitor.

Carmen multumesc de cafea.

Cuscra eu cred ca trebuie sa ma prezint la medic cu spatele meu.

Mamica dulce mai ai?

Claudia ti-a plecat sotul la alergat?

Tzuni deci ai decodor nou?

Delia.

Sunt in zona .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nadja, la multi ani! Sa-ti traiasca pitica, vikinga!

Gusta, ai grija de tine si de sanatate! Poate ar trebui sa-ti cresti cumva imunitatea corpului....

Mephala, multumesc pt ceai!

Justasmallkiss, sa ai o duminica linistita, sa prinzi puteri pt o alta saptamana de munca!

Mik, te astept cu meniul de azi!

Puskin, te-ai trezit?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput