Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Delia, buna propunere, te ocupi tu?
promit sa trimit cateva din retetele incercate de mine.
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Ma ocup, cum sa nu, ma gindesc la un site cu retete, tu si alte fete care mai vor sa adune retete incercate (cu poza "produsului finit" ar fi super ), dar atentie fetelor, vorbim numai despre acele retete pe care le-ati incercat personal. O sa le impart pe categorii, cele de dieta si cele "normale".
Ruxandra, felicitari pentru maraton! Cum a fost, ati avut parte de vreme frumoasa?
Claudia, despre ce oala minune e vorba? Ai un link, ceva?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Tzuni, am vazut si eu juma din film, m-am speriat la unele faze destul de tare, . Ti-a placut?
Cu cine ai iesit la restaurant?
Crys, ce sa fac: bucatarie, curatenie, spalat rufe, iesit putin in cartier cu baietii la plimbare, stat pe net si gata ziua.
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
hcclara spune:
Delia, e vorba de oala sub presiune, i se spune si oala minune...iar noi in banat ii mai spunem cucta!!!
Nu am link, dar precis o stii, poate ca ai si tu, daca nu, mama ta precis are!
eu fierb intotdeauna puiul pt supa in ea, orice carne daca e mai batrana, picioarele pt piftii...
Tzuni spune:
Nu, Mephala, nu m-am speriat, ca nu ma sperie demonii si "bau-bau"-ii facuti pe calculator. Dar...a fost ok fimul! La a doau intrebare nu raspund! Dar n-am fost singura.
Delia, ar fi fain sa avem retetele noastre! Ma apuc si io sa coc niste chipsuri!
Gusta unde esti? Papi?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
hcclara spune:
Tzuni, nu cred ca papa Marilena, poate ca numara cate oua mai are pana luni cand incepem scarsdale...de ciocolata oua, bineinteles!!!
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Nu, Mephala, nu m-am speriat, ca nu ma sperie demonii si "bau-bau"-ii facuti pe calculator. Dar...a fost ok fimul! La a doau intrebare nu raspund! Dar n-am fost singura.
Delia, ar fi fain sa avem retetele noastre! Ma apuc si io sa coc niste chipsuri!
Gusta unde esti? Papi?
Tzuni, a aparut un decodor nou la orizont? Sau l-ai pus in folosinta pe cel vechi?
Te astept cu reteta de cipsuri.
Claudia, n-am oala respectiva si nici mama n-o are ca daca o avea as fi stiut despre ce e vorba. Cred ca am vazut-o pe undeva dar nu mai stiu pe unde...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Mai Tzuni, sa stii ca e in RATB, ca parca zicea ca-l pune pe olandez sa o frece pe burta in sensul acelor de ceasornic...cica face bine la slabire!!! si de la frecarea burtzii la o reactie RATB nu-i mai trebuie mult!!!
Delia, cred ca sunt peste tot, mie mi-au luat-o ai mei de la Metro!
Tzuni spune:
hcclara, gusta era azi cu capsa pusa! Sa vezi ce ne da ea noua ...in sensul acelor de ceasornic, fireste!
Mephala, gata, ai adormit cu capul pe tastatura?