Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Victoria spune:
Am uitat sa mentionez: este de preferar cizma de calarie- caramb lung si ingust, ca daca e de ... miner, scapa pacientu'. Si chestia e pe bune, o stiu de la un fost amic de al meu, veterinar.
Ma bucur ca v-ati distrat, si eu ma distrez bine cate o data pe DC, si-mi face tare bine incurajarea fetelor, cand sunt deprimata.
DAR!!!!!!!!!! WHISKAS NU E BUUUUUN, e mai scumputz da incearca Royal Canin pt. pisici sau cel putin Purina, si vezi cum se simte....
Cu uleiu' te inteleg, eu i-am dat o data matzului meu nus'ce pasta cu ulei de peste, pe care o tinea in gura, se suia tacticos pe cuvertura mea de pat CEA ALBA si o scuipa acolo.... Bineinteles ca nu au mai iesit petele...
Acu, mai nou, se joaca tac'su (barbatu-meu) cu el seara prinsea, si alearga prin pat, si mi-au rupt deja o garnitura de pat(nu i-am mai taiat demult ghearele, te ia cu fiori cand le vezi), le-am zis ca ii trimit la produs, sa imi cumpere lenjeria.
Am zis, am zis, stii banku' cu ardeleanu'
V.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dana_sp_P/Dana_sp_P.jpg)
Dana P spune:
Si noi (eu si Yogi)ne jucam de-a prinselea, dar ne jucam si de-a ascuselea (parca am dat in mintea copiilelor, sau matzelor, oare)
Lenjerii?????????? Pai mi s-a dus din zestre cateva randuri. Dar de haine ce sa mai zici.
Daca nu-i dau wisiki, face foamea pana se impleticeste. A avut si graunte royal canin, de la doctoru', dar se uita la mine si parca ma injura.
Da' vrabii prinde? Al meu a vanat 7. Le baga in casa , zboara peste tot dupa ele (casa arata ca dupa razboi daca e doar cu tas', nu-ti spun de cate ori nu am mutat mobila), se joaca cu ele pana dau pe spate si pe urma le lasa in pace.
Ieri dimineata cand m-am trezit am gasit fulgi si pene de porumbel, cred ca nu l-a putut prinde, dar la ciufulit putin (pe porumbel).Yogi si a sa "mamica" Dana
piatra lunii spune:
Cand am postat subiectu' asta n-am stiut c-o sa devina asa de comic! Acu dupa ce m-am oprit din ras, va intreb: la matzele voastre nu le cade parul? La ai nostri care stau si la apartament,le cade tare mult, mereu e de sters dupa ei. La voi cum e?
Dana P spune:
quote:
Originally posted by piatra lunii
Cand am postat subiectu' asta n-am stiut c-o sa devina asa de comic! Acu dupa ce m-am oprit din ras, va intreb: la matzele voastre nu le cade parul? La ai nostri care stau si la apartament,le cade tare mult, mereu e de sters dupa ei. La voi cum e?
La fel!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dar dupa ce reusesc sa-i administrez acel ulei, problematic, nu-i mai cade, decat cateva firicele. Dar las' ca va scriu maine cum se numeste uleiasul.
Victoria spune:
Cum nu, sar fulgii din el ca din papadie, ca e birman cu par lung....In primavara m-am distrat pe rupte: il periam pe balcon, si scoteam somoioage mari de par, pe care le aruncam pe balcon... SI... a trecut in zbor razant un vrabioi si l-a luat, probabil sa-si faca cuib... Cand am vazut, am zis ca fac o fapta buna, si am jumulit matza cat am putut, spre distractia ciripoilor, care asteptau rabdatori sa apara urmatorul smoc de par... toata lumea fericita, vrabiile si matza.... ca sa descopar peste 1-2 luni ca imi ciripea aparatul de aer conditionat, isi facusera cuib in partea din exterior, langa fire, cand m-am uitat au iesit 2 mari si 2 pui...
Al meu pasari nu vaneaza, mai vana muste, dar de cand a confundat musca cu o viespe si l-a muscat de bot, are un grand sictir despre tot ce zboara....
Sa va mai spun?
V.
Dana P spune:
quote:
Originally posted by Victoria
mai vana muste, dar de cand a confundat musca cu o viespe si l-a muscat de bot
Sa va mai spun?
V.
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
Pai vezi de ce al meu a ramas la zburatoarele cu pene? ca si el facut cunostinta cu donsoara viespe.
Spune, spune ca asa ne mai destindem si noi. Si noi avem multe de spus. Dar stai sa ne revenim din ras.
Piatralunii iti multumesc pentru subiectul postat aici, chiar daca a deviat in alceva, e super bun (cel putin pentru psihicurile noastre, alea care se lupta din rasputeri pentru a aavea un bb, pana acu' cel putin ne antrenam pe mazte - asa zice al meu sot, ca matzoiul e pentru antrenamentul cu sculatu, stersu', admin. pastile si ....)
Victoria spune:
Daaaaaaaa, sunt f. de acord cu matzul-training pt. viitorii tatici. Daca al meu rezista eroic la miasmele emanate de maslinele prospat emise de Pishorcel, si spala vasul si ii skimba hartiile, atunci sigur va skimba si pampersi la propriu cupil.Da' sa-l vedeti pe ala mare ce haios e, l-a invatat pe micul paros sa presteze la tigaie la ora fixa, sa-l auzi cum zbiara: " Ba, e unshpe juma' si tu nu te-ai maslinit, marsh la tigaie ca iar ma trezesti sa-ti spal troaca!"Mori de ras.....
A se mentiona ca eu mi-am invatat matza sa se produca intr-o tava de plastic umpluta cu hartiile de la masina de tocat documente. Ieftin, igienic (ca nisipu+pipi+kk pute ca naiba), usor de carat, juma' de sac ne ajunge pt pishul de o luna, zice sarumana si femeia de la berou ca i le ia de pe cap, ce mai, boierie.... Le-am zis la toti prietenii cu matze pontu' pe gratis, daca brevetam ideea scapam de saracie
V.
Dana P spune:
Eu scapai de nisip si tavite. Primele luni facea toate alea sub PAT. Parca eram la sala de forta. Veneam de laservici si dai si trage patu' smotruie , da-l la loc. Zilnic.
Acu face (nu mai incape sub pat) in cada, la scurgere. Consum eu ceva clor, detergent si scobitori (ca sa pot pescui maslinele) dar nu mai pute.
Hai ca mai iti scriu maine, ca ma zoreste sefu (si sot in acelasi timp) sa mergem la METRO.
Iti spun mai multe povestioare, ca eu am ceva vechime in dadacirea pisicilor, si poate postez si niste poze cu neamu si familionul dlui Yogi.
Pa pe maine
osteffy spune:
>Buna ziua
>astazi m-am inscris si eu aici c-a membra a acestui site si acum uitandu-ma sa vad ce este pe aici am dat de intrebarea ta,la cre vreau sa adaug si eu un raspuns.
>intradevar de pot imbolnavi ,in urma cu ceva ani am avut si eu un catel ,era ata de atasat de mine dar eu nu am realizat acest lucru dect atunci cand am fost nevoita sa plec pentru ceva vreme si ...........trist dar adevarat ...........a murit de dorul meu.Acum regret enorm dar nu mai am ce face,am uitat sa spun ca persoana cu care a ramas nu ii era deloc straina ci chiar foarte apropiata.
>de daca ai stii de la inceput ce se poate intampla de multe ne-am feri
>cu drag asta imi vine sa fac acum caci atunci l-am lasat fara sa realizez ceea ce am relatat mai sus!
stefi
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Otilia
Despre vize... hmmm,.............. dreptul de lucru.
Otilia&LaAdelita
Ah cat am mai cautt subiectul asta! Am crezut ca l-am pierdut!
Otilia, deci asa e cu viza.. Ma gandeam si eu ca poate ar putea veni si ai mei pe aici, dar in Germania nu cred ca e usor, in plus eu nefiind cetatean german..
![](cheers.gif)
LAURA