Raspunsuri - Pagina 11
Dana P spune:
Ochinegrii draga, daca ai sti ce soacra am ti-ai da seama ca asta e ce mai mica pedeapsa (tocmai am scris una din noile probleme cu ea , la subiectul "Ajutor" postat la In unul sau in doi... mergem mai departe!-poate imi dai un sfat acolo, ca-mi iau campiiiiiiii)
Victoria spune:
Danuta draga,
Nici nu stii cat de bine te inteleg, da nu cred sa o ajute (pe soacra, ma refer) sa aiba o gramada de pisoi consangvinizatzi.Ka mai ushor castrezi matza decat sa-i tai limba soacrei... draga de ea...Eu am cam rezolvat ku a mea, itz spun shi kum da nu stiu unde, sa nu devim sobektu', ca pesicile n-au nici o vina...
V.
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Danuta draga,
Nici nu stii cat de bine te inteleg, da nu cred sa o ajute (pe soacra, ma refer) sa aiba o gramada de pisoi consangvinizatzi.Ka mai ushor castrezi matza decat sa-i tai limba soacrei... draga de ea...Eu am cam rezolvat ku a mea, itz spun shi kum da nu stiu unde, sa nu devim sobektu', ca pesicile n-au nici o vina...
V.
Sefa, te întreabă o blonda : pe cine ai "rezolvat" ?.
Nu de alta, da' si eu am mai rezolvat una, alta .....
Să fiti iubite !
Dana P spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Danuta draga,
V.
La subiectul "Ajutor" postat la "In unul sau in doi... mergem mai departe!"
Victoria spune:
Mey ochisori mey,
Ku soakra, mey, ku soacra am rezolvat...Auzi, mi-a zis sa dau matza de akasa, in eventualitatea ka vine un BB... Aolio, cum sa-l dau eu pe micul paros, care mi-a fost alaturi la bine si la greu, barbat in casa, mi-a platit lumina si telefonul. Nu va radetzi, ka va spun kum: a fost solicitat la monta, am primit un pui ca drept de monta, l-am vandut, de banii aia mi-am luat o data ceva prin casa, de la alti pui am platit, cum zisei, lumina si tel., a fost prima persoana(ca sa zic asa) care m-a ajutat cu keltuielile casei, pana sa-l cunosc pe barbatu-meu si sa ma marit.
Inutil sa va spun ca m-am maritat cu primul care a trecut de testul matzei... asta intr-o postare viitoare, daca va mai intereseaza, dupa ce va opritzi din ras....
V. (blonda, of course)
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by Dana P
Zii Victorie ca pare interesant.
Ziiiiii superV, zii !!!!
Victoria spune:
Pai ce sa zic dragele mele, io am putine idei (parca am mentionat ca-s blonda) da' fixe, printre care una este ca persoanele care nu iubesc deloc animalele nu au suflet bun si nu au sensibilitate. Mentionez again ca e parerea mea personala, subiectiva, si rog sa nu se supere ne-iubitorii de animale.
Deci, io am matza de fo' 10 ani. Toata copilaria am trait cu nostalgia de a avea o matza, skarpinam tot ce gaseam pe strazi, o data am facut si tricofitie ca am spalat cu ceai de4 musetel okii unor pui de matza asa plini de puroi ca nu mai puteau deschide pleoapele, ce mai, fanatica... Si uite asa, in prima mea luna in care am gasit un job si m-am mutat cu chirie, am adoptat un motanel, mic, galben si cu oki verzi, simpatic foc. Apoi mi-am rupt coloana, am paralizat/intrat in spital cateva luni, matzul a fost dus la fostul stapan care avea casa, a fugit, l-a calcat masina, end of story.
Am revenit dupa cateva luni si am luat un birmanel, de va ziceam ca m-a ajutat cu keltuielile..Si, mai cunoscand eu pe unu si pe altul, ca sa revenim la ce vorbeam, le aplicam testul matzei(e pe pasi, ca la PITICOT):
1in primul rand, ii intrebam daca le plac ANIMALELE....NU? EJECT..
2. Daca ii plac numai cainii, nu si pisicile? Eject...
3. Organizat intrevedere cu matzul.... Daca il indeparteaza cu skarba, EJECT
4. Daca il tolereaza, dar evident in sila, EJECT
5. Si uite asa m-am maritat eu la 33 de ani, cu un tip care, pe langa ca iubeste matzele, e si cel mai minunat sot.
Acu, va spun in alt mesaj ce au ajuns sa faca ei doi impreuna....
V.