Socant!!!
Nu stiu dak a mai postat cineva despre acest accident, dar eu inca nu mi-am revenit dupa ce am vazut imaginile socante
http://vs04.netstairs.ro/antena3tv/webroot/website/?videoid=10254
A vb si Mircea Badea despre asta in emisiunea de aseara...
Raspunsuri
cllaudia spune:
Intr-adevar de-a dreptul socant. Nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Cum au putut politistii aia sa stea fara sa faca nimic, incredibil. Si ambulanta sa vina dupa 20 de minute.... Si autoarea accidentului cu cata seninatate vorbea... Offf.! Incredibil
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
Ontica Camelia spune:
Ca sa-l parafrazez pe Badea, ca tot l-ai amintit "traim in Romania..." si, putem murii cu zile oricand . Din pacate pt d-ra accidentata nu au fost zile ci minute, secunde, in care politistii nu au facut cum spun in "Regulament", ci au abandonat-o ca pe...un animal lovit la marginea drumului.
DD s-o odihneasca in pace!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Anina_n spune:
Pe trecerea de pietoni ??? Doamne Dumnezeule !
Nu mai am cuvinte.....
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
moniboni spune:
Am si eu o intrebare: ce trebuiau sa faca politistii?
Nu comentez faptul ca a fost accidentata pe trecerea de pietoni, reactia tipei care a lovit-o sau faptul ca salvarea a venit dupa 20 de minute.
Atat intreb: trebuia mutata de acolo? Trebuia pusa pe motocicleta si dusa la spital? Asta scrie in regulamentul politiei?
Mie mi se pare un pic tendentios reportajul (au mai bagat-o si pe aia cu Tariceanu)...
Imi pare rau de biata fata si nimeni nu merita asa ceva dar...
mamica de rockerash
stefaniya spune:
Stiti ce e trist? Se intampla caz dupa caz si nenorocitii de politisti impreuna cu cei din sanatate stau si se fac ca ploua.Oare cand s-or pune pe treaba si in Romania?
Nu e posibil asa ceva,ar trebui sa li se intample asa ca sa vada cum e!
E REVOLTATOR,SOCANT,TERIBIL!!!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by moniboni
Nu comentez faptul ca a fost accidentata pe trecerea de pietoni, reactia tipei care a lovit-o sau faptul ca salvarea a venit dupa 20 de minute.
Atat intreb: trebuia mutata de acolo? Trebuia pusa pe motocicleta si dusa la spital? Asta scrie in regulamentul politiei?
Mie mi se pare un pic tendentios reportajul (au mai bagat-o si pe aia cu Tariceanu)...
Imi pare rau de biata fata si nimeni nu merita asa ceva dar...
mamica de rockerash
politistii dau primul ajutor,si asta intra in datoria lor.Politistii opresc o circulatie si ajuta salvarea de a ajunge in timp util.Nu te-ai saturat sa vezi toti prostii in politie?
Si acum offtopic,o cunostinta se tot chinuia sai ntre in politie si din pacate nu lua mai mult de 1-2.Dupa vreo 5 ani l-am vazut lucrand in politie,cu siguranta nu e mai destept.Ei,oameni ca el reprezinta politia romana.Sa le fie rusine ca nu-si respecta uniforma.
Si daca vreti va mai dau cazuri,ca stiu destule de ei.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Guestus spune:
quote:
Originally posted by moniboni
Politistii/pompierii trebuie sa fie antrenati sa dea un prim ajutor in caz de ceva....trebuie sa aiba o trusa prin masini...sau ceva de genu asta.
Ma intreb de ce dracu" mai suna lumea la politie in caz de accident...
moniboni spune:
Deci in cazul unui traumatism victima trebuie mutata si ingrijita de catre un politist prost???
martie spune:
Imi permit sa dau un sfat.
Mie personal daca mi s-ar intampla DOAMNE FERESTE! sa lovesc pe cineva cu masina (sau orice alta urgenta medicala), ABSOLUT INSTANT as suna eu personal la o salvare particulara (am nr. uneia in toate tel.), care garantat apare in maxim 4 minute (stiu ce vorbesc, credeti-ma pe cuvant). Daca in Romanica te bazezi pe 112, politie etc., ai terminat-o cu fericirea.
De curand a fost un caz similar, a murit un tanar motociclist (20 si ceva de ani), putea fi salvat, dar s-a gasit saracul sa faca accident la schimbul de tura al celor de la salvare. Cei de la salvare si-au cerut scuze, au recunoscut, aia e.. Ma rog, sunt cazuri destule cand salvarea apare dupa 30 min. La accidente grave 5 min. in plus sau in minus pot insemna viata sau moarte.
Intrasem doar sa va rog sa aveti mare grija de voi si sa aveti un nr. de salvare particulara in tel, nu dau aici numele, sa nu fie considerata reclama.