Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)
Raspunsuri - Pagina 8
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
59 kg la sf lui martie.Deci de miercurea trecuta pina azi am pus la loc un kg.Daca vreti sa votati sa ma excludeti,inteleg.
Luna baga te rog un rind de porci,ca unul nu-si produce efectul.
dulcetica
Cum poti gindi asa? De ce sa fii exclusa ? Parerea mea este ca fiecare acelasi drept sa fie aici. Stai linistita.
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by silar
Din cauza anemiei carentiale sta cu gura pe mine pana mananc de 5 ori de zi: 3 mese si 2 gustari
si spor la slabit
silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)
Silar, din experienta iti spun ca se slabeste asa, cu conditia sa maninci putin la aceste 5 mese pe zi si...pe cit posibil...disociat pe mese.
Ai grija, sanatatea e mai importanta !
Nora
olim spune:
da stiu ca nu e buna cola, dar oricum a redus mult, am baut cate 2 sticle de 2 litrii pe zi, cateva luni intregi, acum in sarcina am redus enorm de mult, mai beau cate 3-4 doze pe saptamana, pt mine e o perfomanta
mami si Alex
www.flickr.com/photos/olimpiabota" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/olimpiabotaAlex[\url]
Luna75 spune:
continuati... (daca va intereseaza) va rog ...la obiect si... la subiect
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by adlemi
S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.
--------------------------------------------------------------------------------
altfel nici nu imi permiteam sa indemn lumea la fel de fel de actiuni care mie personal nu imi plac insa...orice participant la forum trebuie sa vina cu idei,solutii pentru un vot corect si egal,in care sa se interzica semnaturile publicitare,aparitia userului in dreptul fotografiei,eliminarea din start a fotografiilor care nu au legatura cu subiectul concursului,"spamul"pe pm si nu in ultimul rand egalitate de sanse la concurs - caci daca o poza nici nu apare in concurs cum sa o voteze lumea...si persoana respectiva a trimis-o de doua ori...eu cred ca e vorba de o greseala - sa nu uitam numarul imens de poze intrate in concurs si timpul limitat al celor care se ocupa cu organizarea concursului...oricum e momentul sa actionam si sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii caci degeaba toata lumea stie ca ceva nu e in regula daca nimeni nu face nimic ?!
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Castigatoarea lunii martie este Luna75 si
- 7,5 kg.(Scarsdale + alergat + efort intelectual + Nopti albe)
pe locul 2 nora 2005
- 6 kg. (Dieta crunta + ore suplimentare job,efort intelectual si tablete (cu extracte naturale Youthful Island )
pe locul 3 olim
- 5 kg.(Dieta daneza + dar cu greseli imense in perioada imediat urmatoare) altfel locul 1 era asigurat
Felicitari pentru fetele care au slabit chiar si un kg.de asemenea pentru cele care s-au mentinut si rusine celei care desi s-a apucat serios de jogging s-a ingrasat un kg.
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
cine isi doreste a fi intr-un top asemanator la inceputul lui aprilie sa dea intens din coate caci ...se poate iar cand ai chiar si cu 5 kg.mai putin viata pare mai frumoasa,avem mai multa energie iar de hainele uitate in dulap cu anii ce sa mai vorbesc
la atac cu mai multa forta,cu mai multa energie caci luna mai bate la usa - adio geci,pulovere...camuflaj
gusta spune:
Neatza.
Felicitari Luna pentru kg pierdute si pentru ca ti-ai atins scopul.
Marilena si Mara Augusta
caterina71 spune:
Buna dimineata
Ma primiti si pe mine? Am 59 de kg, cantarita de dimineata, la 1,67 inaltime. Si as vrea tare mult sa ajung la 54-55 kg... cate aveam inainte de sarcina. Acu pitica are 2 ani si 8 luni, nu mai am nicio scuza sa nu dau jos si ultimul balast, dar nu mai reusesc. Poate cu voi, motivata de floricele sau purcei, eventual luata de urechi, sa reusesc sa slabesc.
Pupici,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Castigatoarea lunii martie este Luna75 si
- 7,5 kg.(Scarsdale + alergat + efort intelectual + Nopti albe)
pe locul 2 nora 2005
- 6 kg. (Dieta crunta + tablete (cu extracte naturale Youthful Island )
pe locul 3 olim
- 5 kg.(Dieta daneza + dar cu greseli imense in perioada imediat urmatoare) altfel locul 1 era asigurat
Felicitari pentru fetele care au slabit chiar si un kg.de asemenea pentru cele care s-au mentinut si rusine celei care desi s-a apucat serios de jogging s-a ingrasat un kg.
Luna, poti sa adaugi si la mine mult efort intelectual si lucrat la job peste masura
Felicitari pentru performanta ta !
Eu, una, chiar ma simt foarte bine fara cele 6 kg. Chiar se simte ca nu le mai car dupa mine
Nora
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Luna felicitari pentru atingerea scopului!
Nora, Olim felicitari pentru kg pierdute!
Va admir fetelor!
Eu oricat as incerca nu slabesc mai mult de 2-3 kg pe luna..dar bune si alea!
Eu ma mentin deocamdata la 65, dar incerc sa depun mai mult efort!
Va pe toate si va doresc spor la slabit in continuare!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!