Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Crisstiana, laptele nu il mai vrea cu biberonul, nu il mai vrea de fapt cam nicicum, si de aceea am trecut la diversificarea, unde totul papam cu lingurita, fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by creem

Neata...sunt cheauna de somn dar nu fiindca n-a dormit pitica, ci ca n-am putut sa dorm de griji. Nu reusesc s-o fac sa pape... Aseara a baut 50 ml cu chiu cu vai, azi dimineata 50 ml, dupa care a inceput sa planga si n-a mai vrtu deloc. A a tipit la san...dar laptic e prea putin...deja nici dimineata nu mai e! Am intrebat dr daca pot sa incerc alt laptic si a zis NUUUUUU! Dar de ce, ca asta vad ca nu ii place, nu-l papa deloc bine, decat cand ii e foame tare putin.
Am si plans de suparare, ca nici nu stiu ce sa ii mai fac
Am incercat ieri sa ii dau si cu lingurita, dar in afara de o bluzita uda leoarca n-am rezolvat nimic.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Creem, Ai incercat ceaiul acela de anason si chimen?Nu a dat rezultate pt laptic? Mai incearca si cu produse homeopate, cu Galactogil, ceaiul de marar mai citisem eu ca e bun.Si pune-o la san cat de des poti.Nu renunta usor la alaptat.
Bine acuma nu zic sa exagerezi si sa o tii flamanda, dar mai incearca.Intre timp, daca vrei poti sa-i dai putina completare cu seringa,30-40 ml, dar nu o invata inca cu bibe. Biberonul e calea sigua spre intarcare.
Si Mattia suge la 30 minute cateodata ziua , dar ii dau ca n-am ce face. Sunt capoasa, nu vreau sa-i dau completare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

adina nu te mai necaji atata,esti o mamica frumoasa care a nascut acum 3 luni....deci....daca totusi tii neaparat sa le ascuzi ia-ti un pareo lung(parca asa se chiama) peste costumul intreg.

Mergi la inceput

quote:

Anca..II dau cu biberonul..dar nu stiu ce nu-i place bibe sau gustul laptelui. Nici ceai nu vrea. Totusi cred ca laptele nu-i place, pentru ca se stramba cand simte gustul. IAr daca dr. nu vrea sa imi recomande altceva, nici eu nu stiu ce sa iau.
Gaby am incercat cu doua tipuri de tetine, cele de la chico de latex si cele de la Avent de silicon. Cu primele bea ceva, pe celelalte le molfaie intre gingii

Scuze, nu am citit pana aici. Deja ii dai cu biberonul? Probabil nu-i place gustul laptelui.Incerca sa mulgi putin de la tine daca poti si pune-l in biberon sa vezi daca asa merge. Poti macar sa-ti dai seama daca e vina laptelui sau a biberonului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by crisstiana
Eu vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, cand incep diversificarea.

Si eu tot asa as vrea,dar sa vedem ce parere are si bubulina.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Miha, pai bubulinul meu vrea sa suga non-stop, numa sa ma tina laptaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

crisstiana nu ai ce sa faci cu suptul manutelor,eu nu-l impiedic sa faca asta,pt ca e normal vrea sa se cunoasca si singurul mod pt ei este gurita...dar nici nu-l las toata ziua sa faca asta mai insist cu suzeta...il spal mereu si eu pe manute ce sa fac

Mergi la inceput

quote:

II dau Nan1.
Ieri m-am muls si am vrut sa il dau si pe acela, dar dupa ceva timp...nu l-a vrut. Daca incercsa ii dau cand nu ii e foame plange si se irita foarte tare, nu ii mai intru ij voie toata ziua!

Creem , eu se pare ca nu te ajung din urma cu cititul. Scuze inca o data. Gata nu mai zic nimic pana nu citesc tot.

Eu stii ce as face? As amesteca laptele meu cu putin lapte praf pana se mai obisnuieste, si treptat as mari cantitatea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mah anca nu prea multe.... oricum orice i-as da "rade" si 150 ml lapte dupa!!! numai masa de la 10-11 papam hrana solida si cerealele de la 18-19 uneori.
am ceva probleme de rezolvat si sunt foarte stresata si agitata si nu m-am mai ocupat asa cum trebuie de papa ei. sper ca de miercuri in colo sa se rezolve si sa papalim mai k lumea!!

voi??
ps: ieri la 12 am papat branzica+banana batuta spuma

Anca, ce schema de diversificare folosesti? Cu ce ai inceput¨: cu sucurile de fructe sau cu legumele. Ma doare capul cand ma gandescla diversificare. Sunt asa incurcata.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

am mancat si noi ieri branzica+cartof+morcov

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cum e traficul in Bucuresti ca ma bate gandul sa merg la Kidex ?

Crisstiana, teoria cu dezvatatul zice sa faci de fiecare data din ce in ce mai putin. Adica daca de obicei il legeni 30 min, leagana-l 25 a doua zi, 20 a treia samd. Asta-i numai teorie, eu n-am probat-o.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Crisstiana, in sfarsit, ai intrat si tu sa ne mai dai vesti! Eu am tot intrebat de tine... am vazut pozele cu Mattia dar despre tine, nimic. Ce mai faci?

aaaa, buna ziua tuturor... fetelor, nu stiu daca in RO aati vazut stirea: exista, cred ca in america...un gravid... in 5 luni... de fapt gravidul s-a nascut femeie dar si-a taiat sanii si a facut tratament hormonal... doar ca si-a pastrat uterul... oricum arata ca un barbat. o sa nasca o fetita in iunie...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput