Ora Pamantului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Si noi am incercat sa facem acest gest simbolic, in special pentru baiatul meu, Raul (9 ani)- care a fost f entuziasmat! E drept ca am plecat de acasa, dar am iesit la 8 fix din casa si inainte de a iesi am stins absolut tot de la buton. Nu cred ca a insemnat prea mult ca economie de electricitate(in jurul meu nu mai stiu pe nimeni care sa fi facut asta) dar cred ca a insemnat mult pentru baiatul meu, vreau sa constientizeze aceste probleme.


Felicitari,Kitty!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc de felicitari, dar asta a fost acum 2 ani, acum tocmai cautam lumanari la lumina carora sa luam cina in seara asta, tocmai la acea ora. Sper ca cea mica (3 ani)sa nu se sperie!

Eu mi-am pus www.orapamantului.ro/" target="_blank">Ora Pamantului ca status pe messenger, pe facebook si am scris de dimineata la subforumul de scutecele unde activez. Baiatul meu si-a pus si el pe messenger si acum il indemn sa sune cativa prieteni. I-am spus ca e important si daca o sa convinga o singura persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nici eu nu sting lumina ca mi se pare..."ceausist"
oricum stau in casa numai cu veioze mici, nu aprind lumina decit daca trebuie musai...la mine in baie am permanent o lampa mica de veghe si atit. nu aprind lumina acolo pt ca am neon si URASC lumina de neon...asa ca fac baie pe intuneric, ma spal pe dinti si alte treburi la luminita de veghe (si nu, nu platesc oricum sume mari la curent ca in Romania, aici curentul e ieftin, deci nu din nevoia de a economisi bani o fac) pur si simplu asa imi place, mai pe intuneric
deci nu fac risipa niciodata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Foarte frumoasa actiunea. Ar trebui mai des sa facem asta.Mergi la inceput