Cosulete la 2 luni ?!

Cosulete la 2 luni ?! | Autor: alexi

Link direct la acest mesaj

Tot eu sunt .Bebelusului meu i-au aparut niste punctulete mini pe toata fata , albe la culoare . Sa fie de la alaptat ? Se poate face ceva impotriva lor sau o sa treaca de la sine ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Trec de la sine, nu-tzi fa probleme!

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si Daria a avut pe la 2 luni dar i-au trecut de la sine.
Nu incerca sa faci nimic o sa treaca.
lili & bb daria
http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ai grija ca acele cosulete sa nu se intinda,sa devina o eczema!!!
eu asa am patit cu bb meu si acum dam din colt in colt sa gasim un tratament eficace.sunt tare necajita din pct. asta de vedere...deja avem mai mult de o luna de cand au aparut si deja am facut 3 tratamente si am vazut 4 pediatri...

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Asa ii aparusera si fetitei mele, doctora mi-a spus sa le sterg foarte bine cu vata imbibata cu apa distilata pantru a nu se imulti. Asa am facut si i-au trecut destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ange,
atata timp cat punctisoarele de care vorbeste alexi sunt albe (si nu rosii!) si pielea nu este uscata, nu e vorba de eczema. ele sunt normale la bebeushii "tineri" si trec de la sine. chiar daca se intind, ele nu "devin" o eczema. poate ar fi bine ca alexi sa consulte pediatrul, pentru mai multa siguranta.

eczema de obicei este ereditara si apare in familiile cu "istoric" de astm, febra fanului sau eczema. in majoritatea cazurilor, la baza ei sta o alergie. cauza nu se cunoaste si, din pacate, nici tratament (de vindecare) nu exista. tot ce se poate face este sa fie tinuta sub control pana trece de la sine (statisticile spun ca multi copii "scapa" de ea odata cu inaintarea in varsta - 2, 3 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Mie mi-a spus dr. ca pana la 6 luni e normal sa faca tot felul de bubite pe fata, dupa varsta asta e ingrijorator. si bb meu a avut, si i-au trecut, iar de pe la 5 luni are o fata perfect curata.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Si eu stiu ca e firesc sa apara la un bb asa mic, trec de la sine. E un fel de eritem alergic, poate apar de la caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Dariei i-au aparut dupa ce am inceput diversificarea (6 luni), dar erau si albe si rozalii. M-am gandit ca sunt din cauza mancarii pe care si-o intindea cu manutele pe toata fata, dar medicul mi-a zis sa o dau cu "Fluocinolon crema". In 2 zile i-au trecut. Nu te sfatuiesc sa o dai si tu, am vrut doar sa stii pe cand mai creste. la Daria a avut un efect incredibil. Medicul care mi-a dat sfatul este foarte avizat!

......dara......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Si Ralu a avut pe nasuc,dar au trecut fara nici un fel de tratament.

Mergi la inceput