Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 23
louisea spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by louiseaquote:
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by louisea
Chiar asa![]()
Preferata mea e Heidi Klum
Si sa nu uit welcome la fetele noisi spor la slabit.. cine are nevoie :)
Gusta multam de ceai. Te-ai mai linistit?![]()
Claudia.. Asteptam poze :)
Heidi Klum e veterana,olandeza nu are decit 21 de ani.Oricum e un mare succes pentru virsta ei.
Anca,mami de doi nazdravani
Eu nu rest nu le prea prea stiu :)
Da Heidi e preferata mea, mai ales ca si dupa ce a nascut 3 copii arata asa bine
Defenetley,arata super dupa 3 copii.
Anca,mami de doi nazdravani
3 copii la 21 de ani??
tumpi spune:

Mihaela fetita de Yubi, sa fi fericita, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa le aduci zi de zi numai bucurii parintilor.Yubi, sa-ti traiasca fata.
Si mie imi place Heidi, da operatiile estetice sa traiasca.Oricum mie mi se pare asa de controversata perechea asta, ea asa de alba, el asa de negru
.
Mik, nu cred ca marul avea efectul asta.Eu de la cumnatul meu care are diabet, am invatat ca atunci cand imi e rau,sa mananc putin zahar.Ei eu nu am luat zahar si niste kinder.Oricum nu te gandi la oo-le kinder, uite aici despre ce vorbesc.
Gusta, am venit si eu la ceai,cam tarziu dar abia m-am trezit.Si poate as mai fi dormit daca maimutica nu venea sa ma muste.Stateam asa de bine in pat, mai ales ca dupa o ora de cand m-am bagat in pat a sunat postasul la usa.
Carina,interesante retete.Azi as face si eu niste conopida, nu am iaurt,dar sa vad ce improvizez.Aveam si niste piept de rata,da cred ca-l las pentru maine.
Ma duc sa mai citesc putin din urma sa revizuiesc ca nu-mi mai aduc aminte ce am citit la pranz![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
capitol nou, 196
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
carina spune:
Tumpi: Milchschnitte (Ferrero) Serving Size: 1 candy bar; Calories: 118 ![]()
Louisea: Heidi are 35 de ani (arata de 18 ce-i drept) http://en.wikipedia.org/wiki/Heidi_Klum
Claudia: ma bucur ca ti-au placut retetele.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

si spor la slabit.. cine are nevoie :)