*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 19

alexia3 spune:
buna...m+ai stiti balerinii paietati negrii? i-am vazut la cora...putin mai scortosi parca....dar numai stiu pretul , parca 500 mii. am si eu pt mica publicitate balerinii astia marimea 38 care merge pentru un 37 din romania. eu port 38, atat am luat si imi sunt mici. poza numai gasesc, iar pretul este 5 euro...multumesc mult

leea_cv spune:
Cami m-am razgindit in privinta bluzei de gravi...n-am cum s-o ajustez ca o stric si-i pacat.Asa ca pune-mi-o te rog la mica publicitate.
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-cocoon.aspx?productid=324133503&documentid=207608&categoryid=22904788&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
E alba,marimea 42,care merge la o gravida ce poarta 42 sau 44.Ori la o negravida 44-46.A fost 24.90 euro.Mi-a redus-o la 22.03, o dau cu 20.Si fac cinste si cu transportul...
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Cami m-am razgindit in privinta bluzei de gravi...n-am cum s-o ajustez ca o stric si-i pacat.Asa ca pune-mi-o te rog la mica publicitate.
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-cocoon.aspx?productid=324133503&documentid=207608&categoryid=22904788&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
E alba,marimea 42,care merge la o gravida ce poarta 42 sau 44.Ori la o negravida 44-46.A fost 24.90 euro.Mi-a redus-o la 22.03, o dau cu 20.Si fac cinste si cu transportul...
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
iubire…in imagini
Ok, se rezolva!!!

Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Caprioara spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Io-s in discutii cu LR pe baza coletului din 29 ianuarie nevenit. Dupa ce mi-au scris de trei ori sa ma duc la posta sa verific imi venea sa le scriu sa nu ma mai sfatuiasca sa verific atata si sa-mi dea un raspuns concret. Azi mi-au scris ca-mi livreaza coletul prin curier specialEu am verificat produsele si mai mult de jumatate din ele nu sunt. Astept sa vad de-mi vine ceva.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008
Cu regret trebuie sa va spun ca si eu sunt in discutii cu LR pentru 2 comenzi, una din 1 febr si una din 8 febr. Dupa ce saptamana trecuta mi-au spus ca pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa le primesc (si evident nu le-am primit

Bonjour,
I am sorry to inform you that the orders 039.... and 039..... did not arrived until this moment. I checked also with the post office, they are already tired of me asking about this orders. Not to mention that I am really disappointed to see that 2 orders from 7 did not reach their destination.
So, please be so kind and find a solution to reimburse me the money for the two orders. I suggest to give me a bon d'achat, like you already have done for a missing product (value 3 euro's) from one of the missing orders.
Thank you in advance.
Si deocamdata mi-au raspuns doar:
Bonjour,
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 24 mars 2008.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.
Cordialement,
Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr
dar asta ca raspuns la mailul meu de saptamana trecuta (deci nu cel scris ieri), caci acest mesaj era in subsolul mesajului lor:
Hello,
I am writing because I did not yet received the order no 200803.......
Could you be so kind and check if, by mistake, you forgot to send it? I noticed that in the sales period there were some problems and delays, but this order is placed more than 6 weeks ago, and I am really concerned about it.
If I will receive the order before your answer I will inform you immediately.
I want to mention that last week I wrote to LR about another order, no 200803....... (placed on 1 February 2008), because I did not received it either (numro de dossier : 12....-1205.....). I am sorry to inform you that it did not arrive yet, so please could you be so kind to check again if it was sent?
Thank you in advance.
la, care mesaj mai primisem de la ei raspuns saptamana trecuta:
Dear Madam,
Because of an overcharge of work ,the orders 032 05.... and 039 101.... were sent lately on 22nd February. They should arrive at least for the end of this week. If not, please check up at the postoffice.
Thank you for your patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Oare cat o sa mai dureze sa rezolv???
pup you all,
Caprioara, mami de

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

croco21 spune:
Neata, am intrat sa va spun ca la balerinii astia: http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=22907225&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 corespund numerele. Eu port 38 jumate de obicei dar pe baza experientei anterioare cu balerinii paietati si cu altii aceeasi marca, i-am comandat 40. Teapa, 40 e chiar 40 de data asta. Pentru cele interesate va mai spun ca sunt f. moi, destul de decupati si par f. comozi.
http://andrei.seek-on.com/ro/

Caprioara spune:
Hei, iaca intre timp am primit de la LR urmatorul mesaj, referitor la mailul meu de ieri:
Bonjour,
We will investigate. In the meantime, I send you a voucher for the total amount for 42,41 € for the orders 032..... and 03..... you didn't receive.
Thank you.
Bonjour,
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Intrebare: voucherul asta e la fel cu bon d'achat? adica tot asa pot plati cu el pentru urmatoarele comenzi?
EDIT:Acum m-am uitat in reinboursment si au si aparut 2 bonuri d'achat de valoarea corespunzatoare. Iupii !
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

miki68 spune:
Am vazut ca te-ai lamurit deja, insa spun sa stie toti cei interesati voucher(en)=bon d'achat(fr)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

alinam spune:
Leea daca ai tras concluzia ca 102 e la limita banuiesc ca de la ploverele alea de acrilic sa stii ca am luat si eu tzeapa cu ele, vlad are 4 si toate 4 sunt mici, dar am luat altele tot 102 care ii vin foarte bine si alte hainutze 102 care vin bine, deci problema e la ploverele astea.
Uite eu ti le recomand pe astea http://www.laredoute.fr/vente-pull-garcon.aspx?productid=324120942&documentid=344707&categoryid=22914395&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sunt super multumita de ele, am ambele culori plus bleu sunt bumbac 100% si ca marime sunt bune adika lui vlad ii vin si la toamna zic eu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

corap spune:
helou, lume
n-am mai intrat de mult pe-aici, dar am mai redutit cate ceva, in special pentru copii - am nimerit numai chestii fainute sau faine. a... le-am luat si hulk combatant, s-au batut pe el in ziua in care l-am primit... acum sta pe noptiera, il ignora cu desavarsire.
pentru mine am luat:
www.laredoute.fr/vente-robe-femme-morgan.aspx?productid=324133231&documentid=207608&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> rochia asta, super
www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324121297&documentid=389608&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerini decupati, tot supercool
si doua camasi, ok si ele,
www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-femme-essentiels.aspx?productid=324133427&documentid=207608&categoryid=22904632&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta, pe negru, foarte lejera, un pic transparenta
si
www.laredoute.fr/vente-chemise.aspx?productid=324130503&documentid=207608&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta , varianta cu maneca lunga, pe gri - e un gri-crem, ma asteptam sa fie o culoare mai rece. oricum e frumoasa culoarea
a... si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905006&productid=324130508&documentid=207608" target="_blank"> pantalonii , subtiri, sunt plasticosi dar se aseaza bine si sunt lejeri. adica sunt purtabili, nu-s odiosi deloc.
pupici, ma duc sa caut codul pt sacul cu ratatouille...
ca lafuma si lulu castagnette am, lafuma e f frumos, un cadou care a meritat banii
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri

leea_cv spune:
Alinam, da ,ai dreptate,din cauza bluzelor alora zic ca 102 e la limita.Din modelul recomandat Tudor o are pe cea bej,tot 102.In iarna asta i-a fost un piic mare dar ii va fi buna si la iarna ce vine.De ea sint f multumita.Multumesc!
Corap m-am indragostit instantaneu de rochitza ta neagra.desigur io n-o gasisem in scotocelile mele.Acu, te rog, zi-mi daca acopera genunchiul si ce marime ti-ai luat.Ai comandat cit porti? ori ma mare ori mai mica? Ca de mai iau o tzeapa cu numerele,dau faliment.
Cami sarumina!
iubire…in imagini