Albirea dintilor? Cum?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu am vazut si facut acasa si la stomatolog, si clar rezultatele dobandite la stomatolog erau mai bune.

Acasa am incercat sistemul cu gutiere, ce se umpleau cu un gel acrisor, nu mai tin minte marca, parca Oral B. S-au albit ceva dar nu semnificativ si rezultatele au tinut putin ( cateva luni parca )

La stomatolog am mers cu o prietena. Eu nu mi-am facut caci am un dinte fals chiar in fata de la un dinte spart in copilarie si deci nu s-ar fi albit, ar fi trebuit schimbat...dentistul mi-a spus ca nu am dintii atat de galbeni incat sa merite toata bataia de cap. Prietena mea si-a facut, si intr-adevar arata albi ca in reclame. In plus a tinut foarte mult, deja e cu ei facuti de un an si sunt inca foarte albi, dentista a spus ca e ideal sa repete operatiounea la fiecare 2-3 ani.

Binenteles, exista o diferenta destul de importanta de pret: kitul pentru acasa e vreo 30 de euro iar la dentist am gasit intre 150-300 euro in functie de dentist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Rezultate foarte bune da pasta de dinti Blend a med 3D white. Am descoperit-o pe timpul facultatii si am fost foarte multumita. De cate ori vin acasa imi cumpar vreo 4-5 tuburi sa le am caci in Italia nu gasesti, iar de la alte firme nu am obtinut nici un rezultat.
Am incercat si la stomatolog, periaj pentru curatire, dar dintii devin mai sensibili, asa ca nu ma ami duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by tuta

fumatoare fiind eu folosesc pasta de dinti smokers de la pearl drops.
sunt foarte multumita de ea.

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mi-am luat si eu,insa mi se pare ca are un gust aiurea.Sper macar sa aiba efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Cu Opalescence la stomatolog si in nici un caz sa nu faceti operatinunea peste noapte.Atentie !!! e periculos,puteti face cancer,mi-a spus-o doctorul.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

quote:
Originally posted by tuta

fumatoare fiind eu folosesc pasta de dinti smokers de la pearl drops.
sunt foarte multumita de ea.

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mi-am luat si eu,insa mi se pare ca are un gust aiurea.Sper macar sa aiba efect!

dulcetica

Si eu miam luato datorita postului anterior, si lasand la o parte gustul, am avut dintii mult mai albi cu colgate whitening.
Asa ca sper sa aibe efect la tine!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput