Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Nora, sper efectele sa fie de durata. Pastilele le-ai cumparat prin distribuitor?

Noi

Ce faci te si face.

Asa se pare ca sunt. Cel putin la altii. Sper sa fie si la mine.
Le-am luat de la o tipa, care le ia de la cea care le aduce din China. De aceea si pretul e mai rezonabil, fata de ce se vehiculeaza pe net. Oricum, iti spun ca am incercat si cu ceea ce se gaseste la noi, capsule de ceai verde, dar nu au avut acest efect. Poate din cauza combinatiei...oricum, e ceea ce a dat rezultat, fata de altele incercate anterior.
Fiecare poate face ce crede de cuviinta, eu nu vreau decit sa relatez ce efect au pe kg, % grasime si cm. Si pina acum toate au scazut, spectaculos, chiar ! Plus ca dispare si criminala senzatie de foame care te apuca seara. Cred ca multe o cunoasteti

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Poti te rog sa-mi dai si mie o adresa de contact ? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Cum se activeaza PM-ul ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana55

Cum se activeaza PM-ul ?

Nu stiu exact, dar scrie-mi pe e-mail, daca nu poti pe PM. Mergi la contul meu...

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madairina

Eu am slabit in prima saptamana 3kg, in a doua saptamana 1kg si ceva pe urma a fost o perioada de stagnare o saptamana si ceva. Am avut si perioade de 2 sapt. in care nu am slabit. Stiu fete care au luat si nu au slabit chiar atat. Totul depinde de fiecare corp in parte si neaparat trebuie luate asa cum scrie de 3 ori pe zi fara sa sariti peste unele.
Daca vreti va pot trimite poze ca sa va convingeti inainte si dupa.

Bafta la slabit.

Spune-ne si ce ai mincat in perioada in care le-ai luat, te rog!
Experienta fiecareia le ajuta si pe celelalte fete sa ia o decizie.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraxoxo spune:

hehehehe ai poze Inainte/Dupa? crezi ca as putea sa dau jos vreo 7 kg ( cu dieta bineinteles ) avand in vedere ca am 16 ani si 67 de kg ? sunt un pic cam plinuta pt varsta mea.astept raspuns :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by Marilena12

Nora, inteleg ca tii superdieta. Cu ea eu am slabit dublu in aceeasi perioada, fara nici un fel de pilule. As vrea sa stiu daca cineva care a papat rezonabil a slabit cu aceste capsule. Pentru ca numai in prima saptamana de superdieta, cand am mancat doar frunze verzi, apa si niste fructe prapadite, am dat jos 4 kg. Daca pilulele fac vreo minune cu organismul fara o dieta foarte stricta, atunci cred ca as fi si eu interesata. Mai astept sa vad daca a mai luat cineva cu o alimentatie rezonabila. Daca ai o persoana de contact pt pilule si ceva mai multe info, pret, etc, te rog mult, da-mi si mie un pm!

Marilena
Blogul meu

Cine mi le-a recomandat mie a mincat normal. Ideea e ca nu-ti mai este foame si oricum maninci mai putin. Spui ca ai slabit dublu! Felicitari! Dar sincer, nu mi se pare sanatos sa slabesti prea mult intr-o unitate de timp asa scurta. Creeaza pe unde niste dezechilibre. Si mie mie se pare destul de mult cit am slabit eu (niciodata nu am mai reusit performanta asta), de aceea am si redus doza, de la 6 la 4 capsule.
Va rog sa intelegeti ca nu am nici un interes decit acela de a ajuta si alte fete sa slabeasca, care pina acum nu au reusit cu altceva. Eu experimentez si informez. Atita tot
Fiecare isi alege singur calea !

Nora

Nora, eu nu am luat pilule, am slabit atat numai cu superdieta.
Eram oarecum sceptica legat de rezultate, pt ca daca tii superdieta este foarte firesc sa slabesti atat cat ai slabit tu. Eu pun faptul ca ai slabit atat pe seama superdietei cu care eu am slabit acum ceva vreme 9 kg, fara sa ma mai ingras prea tare dupa. De-aia ma intreb daca pilulele YI chiar sunt eficiente, si in ce conditii. Fata de slabirea prea brusca, sunt de acord cu tine, insa la mine kg-mele pierdute nu s-au mai intors decat atunci cand am dat iar iama in dulciuri foarte mult si nici probleme de sanatate nu am deocamdata. Eram interesata de pilule pt sotul meu care nu prea reuseste sa manance la ore fixe, sa tina dieta, etc.
De aceea, imi repet rugamintea de a-mi da si mie datele de contact ale fetei de la care ai cumparat pilulele YI.
Multumesc mult!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Lauraxoxo

hehehehe ai poze Inainte/Dupa? crezi ca as putea sa dau jos vreo 7 kg ( cu dieta bineinteles ) avand in vedere ca am 16 ani si 67 de kg ? sunt un pic cam plinuta pt varsta mea.astept raspuns :)

Tot ce trebuie sa faci si ce e indicat sa faci este :
-alimentatie sanatoasa
-sport
-somn

Alimentatie sanatoasa inseamna sa mananci zilnic si pain , si alate , si fructe , si cartofi , si lactate , si paste , si carne , dar moderat.
Daca vrei sa mananci fdulce poti manca linistita miere cu paine de exemplu , iaurt de fructe , fructe , cereale.
Praji o data pe saptamana, o prajitura.
Sa eviti sa mananci prajeli, grasimi ,zahar.
Daca nu vrei sa slabesti si sa te lupti o viata intreaga cu kg cel mai bine este sa te duci la un nutritionist care sa te invete sa mananci sanatos , pt. a nu te mai ingrasa.
Ce inaltime ai ? Si de la ce varsta ai probleme cu greutatea?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

citind tot topicul se pare ca tabletele minune chiar ajuta

Nora - felicitari pentru rezultate si promovarea tabletelor minune la un pret bun

dar titlul topicului...? ar trebui schimbat in ceva mai optimist

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Am postat 2 poze inainte si dupa. Nu am alte poze deoarece la noi in casa eu fac pozele asa ca eu am foarte putine.
Cand am inceput sa iau pastile am avut noroc ca indepuse si perioada pepenilor si eu sunt mare amatoare. Am mancat foarte mult pepene la serviciu si acasa seara. Cred ca am avut zile (nu consecutive) in care am mancat doar pepene. In rest mancam la serviciu la pranz gratar din piept de pui cu salata de varza iar seara nu prea mancam ca nu simteam nevoia.

Sorry am uitat sa pun pozele:
http://good-times.webshots.com/album/562982007MGtYKL

Mergi la inceput