Piticlontzi de iulie-august 2004 (250)
Raspunsuri - Pagina 18
pako spune:
Roberta,daaaa...urarea era adresata lui Dana(am facut confuzie numai de nume)....dar daca tu nu-ti mai doresti...nu-ti mai urez, iti dau o floareMa bucur ca lucrurile au mers bine cu mama ta.
Roxana, nu stiu daca am voie sa zic nume si preturi....daca-mi dai tu liber io zic....o sa pun si poze cu locul respectiv
roller025 spune:
Tu crezi ca greutatea mea e o bucurie? Azi m-am cantarit: 44 kile, in crestere. Sper sa iau mai mult de 11 kile in greutate pana in octombrie....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
roxanaz spune:
Felicia nu e nici o problema, doar da canu e a ta si nu vrei sa iti faci reclama
Danuleeeeee hai ca tin pumnii sa pui mai mult de 11. tot asa liniste e la voi? pe aici zici ca e duminica dimineata, trafic ioc
roller025 spune:
La mine in Piata Operei e un trafic de zi de Craciun, cand toata lumea mananca sarmai si piftii, asa cum mi-as dori sa fie in fiecare zi, da' ma astept ca dupa ora 2 sa fie putiu si sirene, cica incep bilateralele la Cotroceni si de pe la 2 se inchide accesul in piata.
Mey, tu te prinsesi de ce vrau io sa ma ingras?
pako spune:
http://www.romania-hotels.co.uk/id/121RH-Vila_Alisa_Pension-Bran.ro.php
aici se vede si interiorul vilei...si locul de joaca, care ne-a salvat dealtfel :)
130lei camera....am fost in multe camere de hotel, pensiuni in ultimii 6 ani(drumurile de.-ro.)dar ca aici nu mi-a placut niciuna....mobila si accesoriile sunt de bun gust, iti e drag sa stai in camera...vila nu e la strada, e liniste,au terasa rustica afara,e la doar 500m de castelul Bran...de fapt se vede si in poze(vad ca pozele sunt vechiute pt. ca interorul e putin diferit acum-in bine)
Adema, sanatate lui Codrut
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
lasa, bree, ca ie circulatie pe la noi de te doare mintea;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
....ia,ia,mai ales in zona garii..ca sa nu mai zic in cate minute cobori copoul...mai ghini mergi pe jos!
Dana,felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!...si uite asa ramanem in minoritatea mica de tot cele cu un singur plod....
szivarvany spune:
Pako, baga si pozili cu copiii !
Roller, la cat mai multe kg, analize perfecte si ecografii faine ! Pupam burtica !
Btw ... Leeloo, unde esti ?
Alice
De BlueAngel mai stiti ceva ?
De Corianai ?
Vrabiuta ... DanaSpeel ... Mitzuuu ... Andreea de Pupi ...
scot la toata trupa imediat.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roxanaz spune:
Danule da maaaaah! nu-s chiar asa chioara..... da iti scrisei si pe mail da' vad ca te cenzureaza NATO de nu il primisi.
Felicia arata ff misto vila aia
roller025 spune:
Bre, daca imi scrisesi pe adresa de la servici cred ca l-a oprit Bush, ca la tine e bruiaju acu Pe alea personale abia in we le cetesc