caut agentie de modelling- copii.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Buna Angi,
Imi dai impresia ca stii mai multe despre aceasta agentie,eu n-am apelat la ei.
Ne poti da cteva detalii,te rog?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

quote:
Originally posted by Adriana Radu

Buna Angi,
Imi dai impresia ca stii mai multe despre aceasta agentie,eu n-am apelat la ei.
Ne poti da cteva detalii,te rog?

Adriana

Adriana,
nu stiu foarte multe, pentru ca din '99 nu mai am legaturi in acest domeniu. Eu am lucrat, in '99, cu un prieten de-a lui Liviu Ionescu, directorul de la MRA Models. Tot ce stiu este ca sunt foarte seriosi. Dar, copii promovati de agentie nu prea am vazut si cred ca asta se datoreaza faptului ca se ocupa de modelele care... aduc bani in firma(vezi copertile - f. reusite - ale revistelor AVANTAJE, MAMI, FEMEIA, etc)
Eu, in joaca, le-am trimis fotografiile copiilor. Nu pentru a ma imbogati si nici sa ma umflu-n pene(si asa-s prea grasa!!!) ca au aparut copiii in spoturi publicitare, in reviste etc. Din modeling nu vor trai nici unul nici altul! Este greu si sansa o au putini! Mai ales ca noi suntem in ... Romania!
Incearca asa cum am scris mai sus! Poate, poate! Oricum, nu sunt ca alte agentii! Si prin Mamaia(pe la Melody) umbla niste indivizi, ai zice sa sunt hoti de plaja, vanzatori de piatra ponce si namol, care se invart pe langa tine si iti zic ca frumusetea de copil a fost selectat pentru... bla, bla, bla. Am inteles, de la cei care s-au dus acolo(nu as spune ca s-au lasat pacaliti, pentru ca nu stiu despre ce-i vorba) ca ii fotografiaza pe copii si te costa 200 si ceva de mii de lei. iti promit contract de colaborare, aparitii in reviste, pe site-uri... Ceva de genul acesta.
Adriana, incearca sa trimiti la adresa de mail pe care o ai si vezi daca-ti raspund. Mie mi-au raspuns imediat si mi-au zis sa trimit pozele in original ale copiilor. Iti mai zic ei ce trebuie sa faci!
Succes!

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haha21 spune:

APOI MAI FETELOR SA STITI CA MA INGROZESC CAND CITESC . IMI VINE SA . IMI PARE TARE RAU CA SE INTAMPLA SASA CEVA, DAR ASTEA TOATE SUNT.... SA NU UITAM CA " MADE IN ROMANIA". SI DACA STAU BINE SI MA GANDESC AVETI DREPTATE : LA CE BUN SA IMI " CHINUI" COPILUL . VA MULTUMESC CA MI-ATI " SFATUIT" . VA SALUT PE TOATE,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Multumesc Angi pentru raspuns, esti o dulce.Am sa vad ce am sa fac , nu stiu daca merita sau nu insa pana la urma ,de ce nu?

Cu drag,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Stati, mai, fetelor, ca nu e situatia chiar neagra! Depinde de ceea ce vreti si voi! Asteptarile voastre sa nu fie prea mari, ca dezamagirile, mai apoi, sa fie pe masura!
Cred ca pentru fete, un curs de modeling este bun. Acolo invata sa mearga frumos(eu ma uit la elevele mele ce mers de gloabe au unele din ele!!!), invata sa se machieze potrivit varstei(eu nu sunt de acord cu machiajul la varste fragede, dar macar sunt acolo niste cursuri si invata cat de cat organizat, nu ce vad la pipitele din fata blocului, pustoaice scapate din mana prea de timpuriu de parinti, etc), invata sa pozeze, sa filmeze. Eu as da-o pe Andreea(poate si pe Andrei, de ce nu?), dar doar la cursuri. Fara alte implicatii: contracte de colaborare pe 5 ani, amenintari cu judecata daca nu respect contractul si asa mai departe!
Eu nu zic sa nu incercati, dar fiti foarte vigilente. E pacat sa ne lasam duse de niste semianalfabeti care s-au fatait pe 3 scene de provincie si pozeaza acum in mari modele!
Eu raman la parerea ca MRA Models si Liviu Ionescu sunt seriosi, profesionisti si se ridica la standarde occidentale.

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput