Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 10
ralualexandrei spune:
Anca imi pare rau pt tine,ai mare grija,lasa ca o sa slabesti tu!
Mihaela iata ca ne intalnim si aici ,spor la slabit,e o dieata usoara si sanatoasa mai ales ,si eu zic ca asta conteaza mult.
Fetelor am 64 kg si nu-mi vine sa cred ca acum cateva luni aveam 76 kg.
Hai ca-i ultima saptamana,spor la slabit!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Fetelor am 64 kg si nu-mi vine sa cred ca acum cateva luni aveam 76 kg.
Hai ca-i ultima saptamana,spor la slabit!
[purple] FELICITARILE MELE!De cand te-ai apucat, acum o luna, ai slabit 13kg????Detaliaza.De cate ori ai tinut?Cu ce ai calcat stramb (imposibil sa n-o fi facut) si mai ales ce meniuri ai adoptat la mentinere?
Daca citesc din urma celelalte capitole, ai scris ce ai mancat si facut?
P.S. Ai facut si sport?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
gusta spune:
Anka multa sanatate si refacere rapida.
Raluca cand vad rezultate asa ma motivez si mai mult sa o duc la capat ca deja mai sunt numai 6 zile .
Eu am dat in cm binisor ca imi cam joaca hainele pe mine si ma bucur asa de mult ca numai stau stranse sa pocneasca.
Marilena si Mara Augusta
mhldvrc spune:
Multumesc, pentru incurajari, mersi, mersi!
Am sa tin cont de ce mi-ati scris.
Inceput 76.2kg-(7.04.2008)
Sa vedem ce-o sa iasa, sunt OPTIMISTA.
Spor, la dat jos din Kg-le nedorite.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Scriu si eu in graba raportul..- 1.5 kg, sunt multumita si sper sa-l pot tine in continuare.
Felicitari celor care au slabit si succces in continuare
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Bravo fetelor! Se pare ca dieta da cu adevarat rezultate
Mihaela sa inteleg ca de azi esti alaturi de noi?
Bafta multa si nu ezita sa ne intrebi tot ce vrei.Si eu am stresat fetele la inceput si inca o mai fac
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Eftimie C. spune:
Meniu pentru azi:
Mic dejun:
- cafea cu zaharina
- 2felii graham prajite
- suc de la o grefa
Pranz:
- cateva felii de cas
- fructe amestecate(capsuni, kiwi, mere, prune + zeama de lamaie)
Cina:
- peste in folie la cuptor
- salata asortata - o felie de paine integrala toast;
- suc de grapefruit
Si multe lichide
ralualexandrei spune:
Am inceput sa slabesc acum cateva luni ,am baut in prima faza ceai antiadipos insa e neplacut ca ma duceam des la WC,oricum dadusem jos 3 kg,dela 73 kg m-am apucat de Scarsdale dar nu am scri am tinut-o relativ si am mai dat jos 3 kg apoi de la 70 kg m-am alaturat fetelor,acum sunt la a doua tura.Am trisatcu bauturi fara zahar cand simteam ca nu mai pot de pofta,nu prea beau apa,mi-e greu,mai bag cate o ciocolata fara zahar si din cand in cand mai gust din mancarea pe care o fac pt ai mei.In prima tura amcalcat stramb cu meniurile facute pt zilele de nastere ale pruncilor.Dar per total eu sunt multumita.
Sport nu fac in adevaratul sens al cuvantului pt ca nu am cand,am trei copii si sunt intr-o continua miscare + drumurile le banca pe care le fac zilnic,pt ca ma ocup si de actele magazinului pe care-l am.Merg mult pe jos,piata,banca,etc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Blueiris spune:
As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru de slabit. Am inceput de azi. Cred ca am inteles destul de bine cam ce si cum. Daca o sa am vreo nelamurire, o sa va stresez cu ceva intrebari. Eu am 60.8 kg si 1.57 m.
Mami de Maria
adelaki spune:
Buna fetelor,
Eu sunt in perioada de mentinere si am mai dat jos juma de kil. Aseara insa am scapat o gogoasa cu ciocolata.
In rest ma delectez in continuare cu friptura si salata si mananc mai des branza de vaci cu fructe. Sper sa se mai vada ceva la cantar.
Spor la slabit!!
Adela si bebe Darius (7.11.2007)