Creme Guam????

Tocmai mi-a fost recomandata de catre o farmacista gama Guam. sunt produse pt. ingrijire faciala, cap si corp, pe baza de alge marine.
As vrea sa stiu daca a folosit cineva aceasta gama si ce parere are.
Raspunsuri

Giova spune:
Kokorina si voua. nu am mai intrat la voi la subiect. promit sa o fac cand ma mai eliberez putin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

White Pisana spune:
Sper sa te ajut putin cu ceea ce iti voi spune...Am citit acum vreo doi ani pe forum ca o fata din Belgia folosise de la Guam crema lor pentru fermitatea pieptului - formula seno. Ea povestea ca desi alaptase patru copii, din cauza faptului ca folosise in mod regulat respectiva crema, pieptul ei se mentinuse ferm si frumos.
Eu am cumparat de la ei crema anticelulita (arata destul de urat, ca un noroi, dar miroase interesant...foarte natural ) Am folosit-o in seara asta pentru prima data, asa ca inca nu pot sa dau impresii, dar promit sa revin peste ceva timp daca observ rezultate.
Oricum prospectul spune ca trebuie sa o dai, sa stai cca 45 min cu ea, infasurata cu folie alimentara...mie mi se pare mai credibila decat cremele care promit ca daca le masezi 3 minute, gata, ai scapat de celulita!
Si ma tenteaza si crema pentru fermitatea pieptului...
Dar gama asta se gaseste si in Romania?

Giova spune:
mersi de info.
Mie mi-a recomandat farmacista aceasta gama, cica clientele care au luat produse dintr-astea sunt foarte multumite.
Produsele parca sunt facute in Italia, dar am gasit o adresa din Timisoara. probabil ei sunt reprezentanti pe romania. Nu sunt aparute de mult timp la noi.
te rog sa ma ti la curent cu rezultatele obtinute.
Site-ul lor este: www.guam.ro
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

White Pisana spune:
Cu placere Giova!
Am intrat si eu pe site-ul ro, dar prefer site-ul guam de origine www.guam.it Chiar daca nu vorbesc italiana, mi se pare destul de usor de inteles.
Am aplicat azi crema a doua oara...arde destul de rau, dar deh! sufera baba la frumusete
O sa caut si pe forumuri in strainatate opinii despre gama asta. Daca gasesc ceva interesant, postez aici.

Giova spune:
intru si eu pe site-ul in italiana, stiu foarte bine limba. poate acolo sunt mai multe produse si le explica mai in amanunt.
_