Chist ombilical

Chist ombilical | Autor: mariusd

Link direct la acest mesaj

bb al meu are chist ombilical (o umflatura la un testicul daca asta este) dupa spusele doctoritei, si mi-a recomandat budimex. eu sint din provincie si nici macar nu stiu unde este.
Cit despre operatie nu stiu daca e grav sau nu. imi putei spune ceva?

Marius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Buna Marius,

Daca dr. ti-a recomandat spitalul Budimex (sau Marie Curie, denumirea mai noua), atunci te pot sfatui sa mergi cu baietelul acolo la un consult la d-na dr. Bratu Niculina (este chirurg) si ea iti va spune daca si cind trebuie operat puiul. O poti contacta la tel.4604260 (centrala spitalului), sau mobil 0723.868177. Stiu ca in fiecare miercuri sta in spital pina mai tirziu si are si consultatii in pliclinica spitalului, sau, cea mai buna solutie e sa afli cind e de garda,si sa te duci atunci. E un om extrem de amabil, e foarte calda si iubeste foarte mult copiii. O cunosc, ptr ca baiatul meu va fi operat de ea, cit de curind, de hidrocel (o acumulare de lichid in scrot).
Nu e o problema sa ajungi la Budimex. Este aproape de statia de metrou Constantin Brincoveanu, dar daca mai vrei amanunte despre cum poti ajunge acolo, pot sa ti le dau, doar sa-mi spui.
Grabeste-te, din cite stiu eu, in septembrie intra in concediu.

Sanatate multa,

Amalia si Vladi (3 ani)

http://community.webshots.com/user/amalia2000

Mergi la inceput