Ati observat? (despre userul desprecopii...)
Ati obesrvat ca 99% din prima pagina de la Discutii generale este monopolizata de desprecopii? Daca ai cumva ceva foarte important de spus nu mai incapi pe prima pagina. Poate moderatorii pot muta citeva din subiectele lui desprecopii la alte topicuri. (da, da, stiu ca desprecopii este mirela care este boss-ul acestui site, si totusi....)
Letitia, sorry, am modificat eu ca urma un pomelnic de mesaje de corectat,moderator
Raspunsuri
maru spune:
am observat
si care e problema?
poate ca are mai mult timp liber
poate nu are cu cine sa comunice
poate incearca sa invioreze putin forumul
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
rall spune:
No, scuze, dar mi se pare chiar amuzanta problema ta
O fi forumul public, dar e totusi sub "legislatie privata" . Daca vor, pot bana pe oricine, pot inchide siteul, pot pune poze cu cranii pe fundal, sa incerce sa iti bage virusi in PC, etc. Ca nu e prea frumos, se poate, ca nu se simte ca fiind corect, iarasi.. dar totusi, e la latitudinea lor sa faca absolut ce vor.
Si, nu, nu putem face nimic.
Dar e totusi la indemana oricui sa isi faca propriul forum / site / blog (mai castigati si un ban in plus ). Comunitatea e mai greu de re-creat dar noah... cu ceva munca, se poate.
A_Iulia spune:
Te referi la mesajele sticky?
Alea nici nu apar, daca folosesti optiunea de Subiecte active.
Adina + Olivia Q1.04
Andrada spune:
Buna idee Letitia, am mai mutat si de-stick citeva, restul cind mai vine si Mirela din vacanta,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Io propun s-o dam afara de pe Forum!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Eu am intrat doar sa ii spun lui Tzuni ca are o Marie absolut superba (de altfel, asa mama asa fiica).
Sa-ti traiasca sanatoasa si voioasa!
Scuze de off-topic
desprecopii spune:
Letitia, daca ai fi fost mai atenta - acele mesaje - sunt despre aceasta comunitate. Eu cred ca merita evidentiate. Nu sunt mesaje despre mine, despre pisica sau vecinii mei.
Sunt multe mesaje care merita atentie si imi pare rau ca tie ti se pare ca eu incerc sa iti monopolizez atentia - insa nu este, zau, un lucru intentionat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Eu am intrat doar sa ii spun lui Tzuni ca are o Marie absolut superba (de altfel, asa mama asa fiica).
Sa-ti traiasca sanatoasa si voioasa!
Scuze de off-topic
Multam frumos! Scuze si io de off-topic!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Qamar spune:
Mirela, deci eu te rog f mult sa continui sa imi monopolizezi atentia...pt ca imi placeee!
(la asemenea subiect chiar nu ma asteptam....Letitia, cred ca tu vrei sa monopolizezi atentia...cih)
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
szivarvany spune:
Letitia, daca folosesti optiunea subiecte active , ai sa vezi altfel situatia !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada