Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 14
Hopes spune:
Salutare frumoaselor,
Raport 64.4 kg
Am slabit un pic si nu stiu de ce. Nu ma mai entuziasmez ptr. ca am f. multa vreme de cand balansez intre 63.si 65 kg.
Tlaura ai fost la dr.? Nici eu nu ma simt bine deloc. Asa ca ma duc sa iau niste ulei de catina sa ma intaresc un pic.
L-am inscris pe Eduard la gradinita Suntem tare fericiti
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
anky spune:
Buna fetelor,eu sint la o pauza de cafea,va dau si voua daca vreti.
Tzuni,cred ca te referi la ideea de a avea un tata pentru copilul tau care sa fie si linga voi, nu doar sa fie tatal biologic al copilului,defapt asta numesti bariera morala,gresesc.?
Anda,ce fain ca tineti si voi Pastele catolic,defapt la Cluj multi sarbatoresc si Pastele catolic chiar daca sint ortodocsi.Sotul tau e din Cluj?
Revin mai tirziu,ma intorc la hirtogaraie.
Anca,mami de doi nazdravani
roxana1974 spune:
Whoa, in sfarsit raportez si eu cand trebuie: 62 kg si mi-e o ciuda, de ce dracu nu slabesc??? Cred ca piticii aia de pe creer sunt grei rau, ai naibii pitici !!!!
mephala30 spune:
Zuzilici, bine ar fi sa ai dreptate cu antibioticul. Ma mustra constiinta si stau ca pe ace de dimineatza: daca trebuia sa le dau? Teo e inca cu febra, nu prea mare, doar 38 cu 3/4.
A, la mine a fost o raceala usoara. E pe trecute.
Multumim de grija, si o zi usoara.
gusta spune:
Acuma sa scriu meniul si sa imi cer scuze ca deja am calcat stramb cu o prajiturica
ceai si cafea
branza dietetica si 2 feliute sunca de curcan si o prajitura mica de 30gr.
piept de pui cu orez si legume
cred ca mai bag ceva ceai si cam atata.
Ma doare urechea de ma rupe ,sunt legata la cap mi-am pus si ulei cald si catel de usturoi ,dar cum vad eu cred ca ma paste iar o raceala si ma jur ca antibiotic numai eu ca m-am ales cu ceva de la ala vechi.mama ei de viata cum prastia mea racesc in halul asta.
Carmen vezi daca persista temperatura eu zic sa ii dai antibiotic ca nu e de gluma.Si multumesc de porc il merit din plin ca vad ca nu ma satur.Iar numele la concurs mi se pare foarte bun.
Anda astept meniuri poate ma inspir si eu nu ca as avea chef sa fac ceva.
Anky pai vin si eu la orele tale.
Zuzilici decat sa merg la medic mai bine imi dau una in cap dar daca nu o sa treaca cu ce ii fac sigur ma prezint.
Tzuni ma bucur ca am aflat misterul pantalonilor.
Ma duc sa ma intind pe canapea si sa rog copilul sa stea cuminte ca mie nu imi arde de joaca.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
anky, da, ai dreptate. Si-am mers pe ideea ca decat sa fac un copil si sa nu-i ofer un tata, mai bine iau un copil fara mama fara tata si-i ofer macar o mama. (si asa ma simt usor vinovata fata de Maria ca nu-i ofer familia de care ar avea ea nevoie)
Zuziliciule, hai ca incerc sa fiu mai vesela.
Gusta, pe unde esti? Te mai doare urechea?
Puskin, gata, te-ai mobilizat?
Cred ca la sfarsitul concursului asa voi arata EU si asa Gusta
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
oLo spune:
incep concursul cu 66,6 kg (greutatea clasica).
Acu plonjez in bug-uri, da revin eu mai tarziu, cand o sa scot capul la suprafatza...
gusta spune:
Tzuni mi-au trecut toate durerile daca am sa arata asa la sfarsitul concursului .Mii de multumirica ai incredere in mine.
Ruxandra ma bucur ca acasa e mai bine.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Louisea promit sa ma mobilizez, vreau ca pana la Paste sa ating macar 84-85 kg.
Claudia sanatate lui Marc si tie spor la treaba, ai terminat de facut drobul? Cum a iesit?
Dordia lasa ca mai ai putin si gata, o sa fi super mamica de 2 baietei.
Zuzi promit sa nu mai uit camera si sa va arata poze. Succes si tie
Cuscra pai ce faci, ai si trecut la prajitura? Vezi ca scot eu biciul. Ai grija cu urechea, sa nu-ti cauzeze probleme mai mari.
Anky asi veni si eu la orele tale, ma primesti?
Eftimie felicitari surorii tale ptr carnet si tie bafta la concurs.
Hopes ma bucur ca ai reusit sa-l inscri pe Edi la gradinita, stiu cat era de important...bravo
Tumpi colega, unde umbli?
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Azi mi-am luat o pereche de raiati 3/4 si am ramas uimita sa vad ca intru in marimea 44. Oricum sunt super si colegele mi-au zis ca imi sta f. bine.
Meniul de azi:
- pui la gratar si un iaurt
- file de cod la gratar cu salata si probabil un fruct
- ceai si apa 2 l
si neaparat vreau sa fac 5-6 km de bici ptr. inceput, iar de maine vreau sa ajung la 10 km.
Crys si Dany