Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 17
gusta spune:
Vai Anky unu care isi strange singur hainele vreau eu daca se poate.
Carmen am ridicat de un dulap si nu vreau sa zic ca nici nu ma pot misca ca omul si ma doare de mi se pune pe suflet,sper sa vina olandezu repede diseara sa ma maseze putin ca daca nu maine nu ma vad bine si aveam in plan sa fac curatenie generala.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Acus mananc si vin la voi. Sa nu plecati. Va arat poze cu cele 3 praji facute azi: pentru sot, pentru copil si pentru mami diet.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Zuzilici, ma bucur ca ai aparut si ca te ti inca de sport.Cat de tristete, nu mai are rost.
Gusta ai grija cu hernia.
Carmen, buna bautura.Am si eu niste sfecla rosie, ncii nu stiu ce sa-i fac, as fac-o la cuptor.
Cine imi trimite si mie niste voie buna?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
No...stati ashe ca dau strigare,daca mi-ati zis ca nu aveti nevoie i-am trimis acasa.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
No, pai cheama-i inapoi.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Tumpi voie buna trimit eu .
Mara a servit 5 oua de ciocolata deja ma mir unde intra si acuma se cearta cu mine ca nu o bag in seama sa ii scriu numele pe un suc,
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Carmen,ascunde-i in dulap,da vezi sa nu-i descopere sotul,nu de alta,da fac treaba buna.
Gusta,vine
gusta spune:
Si daca e chef de distractie eu vin cu muzica chiar daca si cand respir ma doare
http://www.youtube.com/watch?v=XXHNvgJKqDE&feature=related
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
quote:
Originally posted by anky
Carmen,ascunde-i in dulap,da vezi sa nu-i descopere sotul,nu de alta,da fac treaba buna.
Gusta,vine
Anky pai il pun sa ma mangaie pe spate intai si dupa ma mai gandesc eu daca il pun la podele.
Marilena si Mara Augusta