Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
Lia_B spune:
Sabina pt noi poza ta era cea mai buna! Nu mai fii suparata!

Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
gabitz78 spune:
hello si de la noi.
n-am avut net!
idiotul de administrator n-a platit factura la electrica si ne-au taiat aia curentul pe scara!
as vrea si eu sa vin la intalnire, asta doar daca se face bine eliza pana marti...nu promit nimik!acum vin si io cu pretentii:oameni buni, dar o locatie mai in centru nu se gaseste?![]()
va pupic dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
buna,
eu am intrat mai tarziu, ca Miru doarme de pe la 10, iar eu azi am gatit si am facut si ordine ca sa am si eu un weekend linistit![]()
acum astept sa se trezeasca, i-am pregatit un cokteil de mar , para si banana sa vad daca preciaza , iar pt 4 legumele cu carnita ...
Teo, Sim multumim de aprecieri 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
vreau si eu la intalneala, da sa vad cum fac, ca marti e ziua sotului si nu stiu ce program are , daca sta pe acasa stam si noi...
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Hello,
am avut noroc de somn bun azi-noapte, voia somnic de la 8, am cantat si dansat pana la 10 ( cleopatra stratan l-a fascinat, v-am zis io ca se da la fete mai mari ! ), baita, bibe ( fara cereale) si somn pana la 5.30. Ura !
azi am fost numai buna pt. dereticat prin casa, mai am de intins rufe si pregatit bagaj pt. munte.
a, si supica mai fac.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Piciulika spune:
Ma tarai pe la pag. 8, cap. trecut...
Cu intarziere:
LA MULTI ANI FERICITI, Maria, Dana si Madalina!
Multa sanatate, iubire si tandrete!
Slippers draga, ce faci tu – de unde mai ai energie…? Offf, Mamico! 
Sim, cum mai esti? Stefan - diagnosticul / analizele...? Offf, Mamico!
(refren)
Papanash, diaspora e pe cale de diparitzie: Ramonaiani s-a mutat si vreo 2 sapt nu are net, eu… m-am mutat la servici si-s cauca…
Magda, multzu tare pentru aprecieri la adresa faraonashului. Eu cred ca va fi un delicat, ca asa e si Tati.
Si mai cred ca are umor: asa ii rad ochii la glume si ghidus se uita…
Si eu-s gemeni, si eu cu maaari afinitatzi cu acvaticii! Gi’me five!
Vazut familie frumoasa de Yaya la inot, frumoasa Erinei, Bernix, su-per portretul Degetzicai - e o dulce!
Carpatina, sanatate trandafirasului matale!
Andries, mami25 felicitari pentru micii crestini!
Rodica, f faine poze – sa stapanesti sanatoasa aparatul si la cat mai mult momente fericite in fatza lentilei!
Rox, bravo mama, baga mare la sport … si pentru mine!
...mai sper sa ajung la zi...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
papanash spune:
Mai am de citit din urma.
Sabina, tu esti sigura de corectitudinea concursului, crezi ca-s excluse aranjamentele ?
Desenele Galagiei sunt beton, vezi cum se scrie cartea aia aproape singura, ti-a dat pana acuma perle, de-acum deseneaza, tu nu mai ai mare lucru de facut decat sa-ti gasesti un editor.Bafta !
devylla spune:
Lia mi-ai luat-o inainte.
ASa laptop tot vroiam sa imi cumpar,insa inca eram pe ganduri din cauza memoriei f mici.Si tot rozzzz vroiam.Acum va trebui,daca mi-l cumpar,sa aleg alta culoare.E super ieftin si avantajos in cazul in care il vrei asa pentru o muzica,un download si navigare net.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by bernix
vorbind de Amsterdam, propun sa incepem cu berea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
eu am tot intrebat pe-aici de amsterdam, sa inteleg ca ai amintiri frumoase ? vara miros naspa canalele ? ca am luat cazare la un hotel pe malul unuia, am precizat ca nu vreau cu fata la canal, de frica mirosului. altceva, in afara de bere ?
Lia_B spune:
Devylla, da de ce treb sa-ti iei alta culoare acu? Ca mai au roz!![]()
Da eu vreau sa-i pun un pen drive de 16 sau 32GB pe care sa instalez tot ce-mi treb. Si cica sunt indestructibile pt ca n-au nimic mecanic.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa![]()