*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
aissa, incearca altele de pe ma-reduc. eu am avut surpiza astazi sa-mi reduca un cod de acolo, o cafetiera, cu 20 euro...dar 70 euro mi se pare cam mult si nici nu am garantia ca va ajunge intreaga. Ma mai gandesc.
pune link cu costumul, incerc si eu codul sa vad daca la mine merge.
miki,
aissa spune:
www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-dos-nu-taillissime.aspx?productid=324115218&documentid=531008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> asta e
aissa spune:
am incercat acum 45381 pe alt produs, o pereche de pantofi, tot PE, tot pret intreg, ii lasa la pret intregi dar scoate taxele fdp. asa ca...nu stiu, la mine nu prea merg codurile astea de reducere.
claujro spune:
primul pe care l-am incercat de pe ma-reduc ti l-a facut 29,90, cadou un sac maro si fdp 0. mai incerc si altele?
Jasmine spune:
Aissa,am incercat si eu acum 45381 si e la fel ca la tine : imi da doar FDP=0.
Claudia cred ca a bagat un cod clasic de la Taillissime : -15 euro,cadou si FDP=0.Corect?
claujro spune:
corect! EX159 si 44032 fac acelasi lucru. eu am verificat doar codurile care au si FDP 0, poate merg si celeleate in % sau euro...
http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-Taillissime-La-redoute.php
aici 7 pagini de coduri doar pt taillissime
Succes la cumparaturi, aissa,!
aissa spune:
Inainte sa dea divort de mine barbata-miu printez pagina, sa dovedesc ca voi m-ati tentat.
Mersi mult fetelor!
Secman spune:
Buna fetelor,
am facut si eu o comanada si nu am primit email de confirmare dar in schimb si-au luat banii pentru produse si in ,,suivi ,, produsele apar cu status livrate la domiciliu .
A avut cineva probleme de genul acesta?
Oare primesc produsele comanda a fost facuta in 06.03. si inca nu am primit aviz.
Multumesc daca poate sa ma jute cineva cu un raspuns sa ma linistesc...
claujro spune:
pentru www.laredoute.fr/vente-vibromasseur-mini-chenille.aspx?productid=324101930&documentid=429208&categoryid=22935691&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta o fi cod de reducere?!
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by claujro
pentru www.laredoute.fr/vente-vibromasseur-mini-chenille.aspx?productid=324101930&documentid=429208&categoryid=22935691&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta o fi cod de reducere?!