Fulguleti de nov-dec 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,multumesc pt sprijin!
Ale e tot asa,febra mare ba scade ba urca,a fost pediatra la noi,a vazut-o,are gatul f rosu,altceva nu pare a avea,deocamdata suntem numai pe antitermice,maine vedem cum evolueaza ..sper sa nu fie nevoie iar de antibiotic,dar vedem maine...mai inainte i am dat panadolul si i-am pregatit niste lapte HN,si a vomitat tot,numai cand a simtit gustul acestuia.Ma doare inima cand o vad asa,moale ,dar culmea ca atunci cand ii scade febra se comporta absolut normal,plina de energie si vesela,parca nu ar avea nimic,si pe urma in extrema cealalta.Offf...nu stiu cum va fii la noapte,acum are 39,4 si sper sa i scada dupa novocalmin si sosete cu otet.
va pup si sper sa vin cu vesti mai bune maine!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

adina, si Julia la fel a facut: febra mare, era moale si dupa ce trecea febra nu mai avea nimic...sarea intr-un picior, statea in cap..asta e. noi nici macar gatul rosu nu l-am avut...eu zic sa stai pe antitermice daca creste mai mult de 38,5 si gata...o sa treaca, o sa vezi ...desigur daca dupa 2-3 zile e tot asa, poate o mai vede odata medicul..pana atunci nu te panica, nu-ti fie asa de frica de febra,.,e o reactie de lupta a organismului si am citit recent ca nici nu se recomanda mereu sa o scazi cu orice pret...adica sa sari la 38,5 cu antitermic, sosete si impachetari....curaj, tine-ne la curent.

in legatura cu absente si prezente :))..cate un pic din toate, ...dar mai ales lipsa de timp , pt mine.
e normal sa nu mai avem atatea de spus in fiecare zi, acu, gata ne-am diversificat, am trecut si de primii dinti , de prima febra, de a doua diaree :), de primii trei pasi :)), ...
si Julia mea ma suprinde in fiecare zi cu cate ceva nou, invatat, dobandit, copiat :)...tocmai de aceea eu una nu as putea tine pasul cu povestile...mi s-ar parea si ciudat sa contorizez in fiecare zi ...asta nu face sa ma simt mai putin de fiecare data ca intr-o zi de sarbatoare!

iubire si toleranta va doresc.

pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Adina, nu te panica mami . Asculta ce calm si frumos le zice Ktrinel. O sa fie bine, ai sa vezi.. Cum a fost noaptea asta??

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

cu intarziere lui Alin multa sanatate ii doresc si sa fiti fericiti!

Adina, sanatate multa printesei, parerea mea e ca o fi luat vreun microb ceva...a avut bubamara in ianuarie febra peste 39 24h, numai cu antitermice combatut, dar fff moale si dormi 20 ore din 24. Trecu usor de la sine, a luptat organismul dar eram pregatiti pt orice. Sanatate multa si sa treaca repede repede!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Go Dianarus, go!!!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Neata' minunatelor!
Incerc si eu sa tin pasul cu voi dar este greu.
Din ianuarie Calin este tot bolnavior, viroza dupa voroza, apoi laringita, de mers la gradinita nici nu se mai pune problema, le culege pe toate.
Acum in continuare tuseste si are muci urati, ii dau doar antitermic.
Parca este un vis urat, de cand am inceput munca el este tot timpul bolnav.
Am avut si ceva experiente neplacute cu bona, deci sta cu mama, nu stiu pentru cat timp. Daca nu gasesc repede o solutie, cred ca ma voi intoarce in CIC.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am intrat sa va salutam si sa va pupam ..citesc aproape zilnic..dar n-am intotdeauna intelepciunea de a gasi raspunsuri si explicatii anumitor discutii...

Madalina30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata!
Probabil ca va faceti planuri de concediu. Unde mergeti la mare cu copiii anul acesta? Va incumetati cu avionul?Eu una am hotarat acum doi ani ca in Romania nu mai merg. Dar o vad inca mica pe Oana si mai departe nu as indrazni. Ma tenteaza ideea Bulgariei desi nu am mers niciodata.Voi ati mers?

Ieri a fost prima zi in care Oana m-a uimit prin asocierea ce a facut-o intre lucruri. Ei ii plac sursele de lumina si tot zice "be..c". Aseara ne plimbam si ea s-a uitat pe cer, a vazut luna si mi-a aratat cu degetelul spunand "be..c".

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,va pup!noaptea asta tot cu febra mare,am facut impachetari cu otet toata noaptea,a scazut in final,i am dat numai novocalmin,mai devreme a fost iar dr,are gatul f rosu si a zis ca daca mai face febra asa mare si deseara sa trecem pe eritromicina...sper sa nu...sa nu fie nevoie,acum Ale e bine mersi,nu prea papa ceea ce e normal,dar bea multa apa si lapte Hn.Sper sa fie bine !!!
va pup pe toate,sanatate!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multa sanatate bolnaviorilor ... sa treaca cat mai repede.
Si acu sa va arat ce le-am luat la fete ... cred ca sunt si eu la fel de incantata ca si ele ... de mult vroiam sa le cumpar si uite ca acum am si gasit si sunt si mici, perfecte pt sufragerie ... topogan si balansoar.
Saptamana asta varuim ... plec la mama vreo 4 zile ... va urez o sapt minunata.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput