Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
Celia spune:

La mai multe lunite , sarbatoritilor de trei zile incoace . Sunt in urmma rau cu cititul...revin
Andreea a reusit sa se pricopseasca cu bronsiolita...offf...e super maraita, asa ca toata ziua stau cu ea.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Sabina spune:
apat si eu scurt!
Andries, eram precisa....ca a fost excelent!!
p[rotagonistii, sa stii ca Sofia ma mai intreaba de Vitor si iulia :)
Ana, pt tine o incurajare in plus, sa ii treaca repede Mirunicii draga de ea.
Of, ce promavara pacatoasa! :((
Noi avem 2 vesti: am reintrodus piureul f luuuung de legume, a luat insa doar cateva lingurite din cauza de sora sturlubateca care tocmai atunci avea ceva de pretins...si i-a distras atentia total cu urlete.
Si azi, la 6 luni si-o saptamana, la fel ca sor'sa, s-a ridicat in picioare la fotoliu :), fortosu lu mama!
nu il ajungem din urma pe Andrei de papanash, dar m-a amuzat coincidenta:) Imi spusese mie dr duminica seara ca are o forta extraordinara in picioare.
I-am cumparat si scaun de masa, din ala Miniblu., A, vazut pe viu si scaunul stokke...si nu m-a impresionat Plus ca era 6.5mil fara pernuta
pai scaun pe care sa stea la adolescenta avem Biedermeier in fond ![]()
felicitari Mirunicii iepuras de Prisi! Bravo pt weekendul reusit :)
Vero, acu ti-a scapat porumbelul, dar sa nu ne mai s[pui din astea![]()
Doamne....ce grasa pot fiiiiiii 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
quote:
Originally posted by Celia
La mai multe lunite , sarbatoritilor de trei zile incoace . Sunt in urmma rau cu cititul...revin
Andreea a reusit sa se pricopseasca cu bronsiolita...offf...e super maraita, asa ca toata ziua stau cu ea.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
multa sanatate si sa treaca repede

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Sabina multumim, dar nu te mai supara, o sa slabim si noi anul asta (asta da incurajare), sa fim sanatoase ca om ajunge si trase prin inel ![]()
pofta mare lui Gh. si sa foloseasca scaunul sanatos
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
ma duc si eu la somn
va doresc o noapte cu bebei linistiti
pupici si pe maine
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bernix spune:
Maria, Dana, Madalina, la multi, multia ani fericiti, fara griji si necazuri, cu bucurie, iubire si liniste!
La multe lunitze sarbatoritilor de astazi!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
luy spune:
Era un ratoi posac
Toata ziua sta pe lac
Si canta mereu asa
Mac, mac, mac, mac...
Era singur singurel
Nici o rata dupa el
Apa n-o involbura
Mac, mac, mac, mac...
Asta nu e viata
Singur tot mereu
Vreau si eu o rata
Sa-mi fie soata sot sa-i fiu eu
Mac, mac, mac, macDar ratoiul cel posac
Intr-o zi cand sta pe lac
Pe Alexia a zarit
Mac, mac, mac, mac...
Era tare fericit
Si pe loc s-a indragostit
www.flickr.com/photos/septoct2007/2246388758/" target="_blank">Iar Alexia l-a iubit
Mac, mac, mac, mac...
Asta zic si eu viata
Singur nu mai sunt
Ea e o dulceatza
E minunata
Si delicata
Mac, mac, mac, mac
Ce poveste frumoasa... Da, imi plac happy end-urile ![]()
Haideti sa incheiem frumos ziua de azi si sa le uram un calduros La multi ani ! micilor sarbatoriti :
frumoasa dulcetzica Alexia de gema 
papanashul Andrei Gabriel de valentina_22 
papanashul Andrei David de andreea_deea 
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti, norocosi, iar cei dragi sa va fie mereu alaturi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Prisi, ce bine ma intelegi tu pe mine ![]()
Vero, sunteti foarte foarte draguti toti trei! Iar tu neverosimil de slabanoaga![]()
Sim e duracell ca de-obicei:))
Annisia, lasa bre fecioru in pace. ca e grasut deja, ce vrei de la el? cata vreme suge, mananca cateva lingurite de mancare e exact ce trebuie. Cum adica sa te internezi cu el? mai ales daca creste bine?
eeeeee, ma superi. Ce daca inainte manca mai mult?? pai tu cat vrei sa creasca...de-acuma daca ia 200 de grame pe luna sa zici merci!!! asa e mersul lucrurilor! ca daca nu, cica la 10 ani are avea 125 de kile(cu crescut un kil pe luna
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
veroboroda spune:
Fug la somnic. Fetelor nu fiti suparate pe mine, da? Dau o pupa dulce la toate ca sa treaca supararea
Noapte buna! Sa aveti o noapte linistita, bebelusii vostri sa doarma paaaana dimineata, cum face Biencuta mea. Cred ca o sa-i spun Biancai sa le explice bebelusilor care se trezesc noaptea, cum e treaba cu somnicul. Avem si noi experiente din astea cu nopti nedormite, pana la 3 luni ne-am chinuit asa, dar slava domnului ca am scapat.
Noapte buna.
Mami de bebe Bianca Elena (29.07.2007)
luy spune:
Prisi, felicitari pentru intarea in clubul dintzosilor ! ![]()
Celia, off, biata Andreea, multa sanatate !
Sabina, vad ca Gheo e fortzos bine
A avut mami laptic bun, de-aia e el asa
Gata, am fugit la nani !
Somn usor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts