Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Salut gagicile, ce faceti?

insa mie mi-a luat sotul un parfum!!!

eu acum imi fierb niste morcovi ca m-a luat foamea!

Claudia

Ce parfum? Ce parfum?

As per Mihaela Bilic - Morcovii fierti nu-s buni la dieta, dar deloc, deloc. Sunt prea dulci nu fac decat sa strice.

Mai bine rade-l asa crud cum e si baga si-un castravete ras, o gulie, o sfecla rosie sau ce radacinoase mai ai prin casa si-ti plac si fa-ti o salata de cruditati jos palaria.

Pofta buna!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by tumpi
Asa nu am chef de nimic.
Care mai e prin zona?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Chef de nimic, zici, eh? Las' c-o sa treaca. Iaca eu is in zona. Ce nimic vrei sa facem impreuna?

Apropos de brazi, daca-mi aduc bine aminte, ii ai in niste ghivece afara, nu? Eu zic pentru linistea ta sa-i pui proptitu de peretele casei si poate chiar undeva la adapost, pana mai trece vijelia.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu sunt in zona da ma duc sa spal copilul si sa vad daca imi face fotograful o poza sa vedeti ce gurita frumoasa am.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Zuzi, prea tarziu...sunt deja mancati!!! bun de stiut insa!!!da mi-am luat ieri o punga de morcovi de 3 kile si nu stiu ce sa fac cu atatia ca n-am unde sa-i tin!!! parfum...asta de data asta http://www.cacharel.com/index.aspx
eu nu ma satur de emporio a lui armani, as fi in stare sa-l mananc, dar am zis hai sa mai imi iau si altceva!!! vad ca-i place si la barbatu-meu, tot cu nasul dupa mine e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by tumpi
Asa nu am chef de nimic.
Care mai e prin zona?

Chef de nimic, zici, eh? Las' c-o sa treaca. Iaca eu is in zona. Ce nimic vrei sa facem impreuna?

Apropos de brazi, daca-mi aduc bine aminte, ii ai in niste ghivece afara, nu? Eu zic pentru linistea ta sa-i pui proptitu de peretele casei si poate chiar undeva la adapost, pana mai trece vijelia.

deja doi dintre ei sunt trasi langa casa, ceilalti nu am cum sa-i mai trag, ar insemna sa-i trag direct peste partea unde am semanat gazon si as distruge tot.I-am propus sotului sa ii inconjuram cu plasa , ca altfel nu stiu ce sa le mai fac, sau sa pun pietre in ghivece.Partea prosta ca nu pot sa-i car de fiecare data cand e furtuna aici.MA oftic ca persoana care a stat inainte aici a plecat cu tot cu brazii care i-a avut, ai ei cum or fi rezistat oare?

Claudia tu prin De pe la piata ai vazut loboda rosie?Asa de pofta imi e de o ciorbita de loboda.Sa stapanesti sanatoasa parfumelul.E inca mai am cateva si am zis ca pana nu consum macar unul din ele nu-mi mai ieu deloc.
MArilena, asteptam pozele

Mergi la inceput

Tumpi, o sa zici ca-s proasta, da ma crezi ca nu stiu cum arata loboda? se face salata din ea? a, acum am vazut ca ai zis ca ciorba...hmmm m-ai pus pe ganduri acum

Mergi la inceput

quote:

Tumpi, o sa zici ca-s proasta, da ma crezi ca nu stiu cum arata loboda? se face salata din ea? a, acum am vazut ca ai zis ca ciorba...hmmm m-ai pus pe ganduri acum

Claudia

seamana putin cu stevia, doar ca are frunzele putin mai mici, uite aici

www.condimenteweb.ro/images/pozeCondimente/LOBODADEGRADINA/reprezentativ.jpg" target="_blank">loboda rosie

Mergi la inceput

Aha, am vazut, nu o cunosteam...nu mi-a sarit in ochi niciodata la piata!
eu astept sa inceapa inima de tigan, tu nu te uiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No, ca mi-am gatat treaba!

Gusta, faza cu virusii era ca sa te mai inveseleasca, sa vezi ca impartim totu si la bine si la greu! Hai ca te astept cu poze.

Zuzilici, da iar ai chef de vorba, vad!

Rolo, viu io vesela si pleci tu trista. Esti trista dupa visul ala eroic sau ce?

Delidana, tu cum stai cu gripa?

Mephala, ce mai gatesti bun? Hai, mai da-mi o idee!

Vikinga, tu iesi numai noaptea la discutii?

Va pup pe toate si revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

quote:

Aha, am vazut, nu o cunosteam...nu mi-a sarit in ochi niciodata la piata!
eu astept sa inceapa inima de tigan, tu nu te uiti?

Claudia

Trebuie sa ajung la piata sa caut sa vad daca gasesc pe aici, sau sa caut pe la taranii din zona sa vad daca au.M-am uitat acum sa vad cum se numeste aici, cica Melde.
Ba ma uit, daca nu apare al meu intre timp si ne uitam la altceva.

Mergi la inceput