Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 14

Ank83 spune:
...am luat-o raznaaa ...am zis ca ies ca imi e somn si uite-ma iar hop aici.... trebuie sa merg la "deforumizare"
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

bb_yasmi spune:
da anca si tre sa ma iei si pe mine cu tine....
miha si nou ne-a dat tobradex, pe la 3 luni, ca ii lacrima un ochisor. din pacate tot ii mai lacrimeaza din cand in cand un ochisor.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Ellis..noi o tinem de mult (de pe la 3 luni) in poala la noi, si sta fata foarte bine la 90 grade![]()
Da da...si eu o mai tin asa...cand stau la calculator sau chiar cand o plimb prin casa pentru schimbarea decorului.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Ank83 spune:
miha sa stii ca si eu am fost la oftalmo si tot asa mi-a zis, ca tobradex nu se da la copii asa mici ... a zis ca singurul medicament permis e Netacin... si sa nu accept sa imi dea farmacista cumva vreun inlocuitor daca nu il are.. Din fericire am scapat de ochi inlacrimati
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Alina, deci nu sunt singura nebuna cantatoare...
Hop si eu in gasca voastra...Cand iesim din casa,la imbracat se pune pe urlat,afara daca stam prea mult intr-un loc iarasi...Si daca ii cant "vine vine primavara" se linisteste.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

bb_yasmi spune:
cine mai stie sa imi spuna de Jeanine....sau chiar de alte AC.
eu pe iasmi nu o mai pot tine pe spate, pana si in patut (unde nu e asa mare loc) reuseste si se pune in "4 labute" si cu gatul si capul sus...fudula tare!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina

Ank83 spune:
Pussi trebuie sa iau si eu alt sacde dormit... ca azi eram in bucatarie si tot auzeam ca e agitat raul prin baby phone... si cand ma duc la el era cu patura in cap si nu reusea sa iasa de sub ea.Cand am dat-o la o parte era rosu ca un rac de cat s-a muncit....Am patito de 3 ori azi de fapt... si pana la urma pe noapte e mai sigur saculetul
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Vasariquote:
Originally posted by Jasmin012
Fetelor, intrebare: mai merge cineva ca o rata? Ca in vremea gravidantzei? Ca mie mi se intampla... ziua nu, ca ma controlez, dar noaptea, cand ma duc la toaleta, merg ca o gravida... Ce ciudat...
Eu cand ma trezesc dimineata am niste dureri ciudate de bazin si glezne, ca in timpul sarcinii. De mers eu n-am avut probleme, eram foarte sprintena si in luna a 9-a. Ma intreb ce-i cu durerile astea, oare acum isi revin oasele bazinului la loc sau e lipsa de calciu?
Hai ca ai fost tare Jasmin.

Alina,si eu am avut asa niste dureri,dar dupa ce am inceput sa iau calciu cu vitamina D au incetat durerile.

bb_yasmi spune:
noapte buna!!
mami si bubulina

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Eu cred ca m-am dus cu capul, azi faceam de mancare la buctaraie si dupa ce am pus si ultimele ingrediente in tigaie, ma trezesc spunand ”stai ca-ti pune acuma mami capacul”...