Colectia de toamna-iarna 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,imi cer scuze ,intr-adevar am avut tel inchis toata ziua pt ca n-am fost acasa si am ramas fara baterie ,mai am un cosmote dar am uitat ssa-ti dau nr ,abia am ajuns acasa ,am stat pe la ai mei azi si shoppinguiala .Suna-ma cind vrei ,astept!

Avem veste mare :de 2 zile dormim fara pampers la prinz ,nu a facut deloc ,abia la vreo 30 de min dupa ce s-a trezit asa ca-mi iau inima-n dinti si din seara asta gata ,fara pampers ,orice ar fi renuntam definitiv ,vad ca fi'miu e tare ,,de treaba'' ,colaboram foarte bine .La capitolul asta e ok dar ma dispera cind ies cu el la cumparaturi ,e foarteeee nebun ,alearga non stop ,darama ,trage ,se ascunde ,azi la MegaImage a intrat in depozit cind eu plateam ,eram la casa si da-i si cauta copilu' ,innebunisem ,intr-un tirziu vine o tanti cu el de mana s-o caute pe masa ,ma termina ,ce dracu' sa fac sa-l mai domolesc ???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

meems, multumesc pentru intrebare . Esti o draguta ca te-ai gandit la mine, nu sunt intr-o stare buna si din acest motiv nu intru sa scriu.
AM fost la eco si bubu este bine, are la 32 saptamani 1897 kg si doc Iosup mi-a spus ca este totul bine numai ca mi-au iesit marite nu stiu ce fluxuri de la nivelul uterului- placentei si mi-a spus ca trebuie sa ma odihensc si sa nu ma lucrez, si eu trag de mine sa inchei luna asta.
Voi ce faceti? Am vazut pozele cu scumpa ta rianna, este o dulcica si o frumoasa.

madau, multa putere

anda , esti de admirat!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

anda , esti de admirat!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Amen to that! Anda, maica-mea e (ma rog, a fost in tara...) farmacista si nu intreb prea multe cand imi da "indicatii" ref. la medicamente.

Roxi, multumim de complimente. Noi... sa zicem ca suntem bine, desi tusea asta a Riannei m-a cam ingrijorat. Pupici dulci pentru tine, mamica draga, sa iesi din starea asta.

Miri, acu' ca ai zis... sa stii ca aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am cunoscut-o pe Joy asta-vara.

Madutza, felicitari pentru scapat de pampers. Eu, spre rusinea mea, nici macar nu am inceput procesul...

Ina, cum mai sunteti voi? Tot in santier, despachetari, impachetari?

Cuscra, cum e Simon? I-a trecut boala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

meems, si Maria tot cu Sumetrolim voteaza zilele astea. DIn ce-am mai citit ar fi inlocuitorul Biseptolului. Acum eu sper sa-i dea de cap la tusea asta. Cu desuzetarea e super bine, seara adoarme in 5 secunde, nu doarme deloc in timpul zilei. Nici nu o mai cere. asa ca am scapat de ea definitiv.

Madau, capul sus, o sa vina soarele si pe strada ta!

Anda, jos palaria pentru tot zbuciumul tau!

Madutza, bravos pentru Orlando fara pampers!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,chiar ca esti de admirat ,nu stiu unde gasesti atita putere ,energie ,timp pentru a te implica in atitea lucruri ,foarte frumos din partea ta ,ar trebui sa-ti urmam exemplul ,eu stau acasa ,ce-i drept non stop cu fi'miu dar mi se pare atit de greu ,de stresant ,mi-e foarte greu sa ma implic in alte activitati ....

Avem POZE NOI!!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Roxi...ma bucur ca esti bine, si bb-ul la fel. Si eu am fost la echo joi, nu a fost super dar bb e ok, are 2509 kg la 32.5 sapt, nu are circulara, e mare, pozitionat exact cum imi inchipuiam...dar problema ca si la Stefan este placenta care e maturata. O sa-l urmarim pe bb si speram ca o sa fie totul bine.
Te poop!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda sau cine se ocupa de "actiunea Sergiu" dati-mi si mie niste date sa trimit bani prin Western Union, va rog.

Pischi bb este foarte miscacios!

Pumba

Noki ai terminat examenele? cum mai este Sarah?

Madutza, vazut pozele, dulce Andreas in baitza iar tu se vede ca ai avut fun cu fetele. una dintre tipele blonde avea suvitze ? , am oki de expert de cind cu intimplarea mea.

Mada scump si drag odata cu inaugurarea casei iti doresc sa vina cit mai multe bucurii asupra-ti!

Leea, ti-am tinut pumnii la examen!!
Imi pare rau ca T este bolnavior.

Lavitzafelicitari ptr. noile responsabilitati!
Ma intrebai de forma de invatamint de aici: de tot raharul, dupa parerea mea.
Merci ca ai modificat listuta , pentru mine este ireal - inca - sa vad emoticon cu gravi in dreptul numelui poate dupa ce voi naste, ma voi dezmetici si eu..

Meems scumpa , noi sintem iar racite, mucioase, nu dormim noaptea. Deja am obosit, nu am vazut atita boala de cind mama m-a facut. Da, sintem in plin santier ptr. vreo citeva saptamani. Rachie merge la cresa part-time si cind o iau acasa de dupa-amiaza toata lumea face liniste sa doarma fata, deci nu se poate lucra decit dimineata.

Cata, pe unde umbli? ce face Bia?

Dordiuta si Roxi, mai aveti putin si-o sa va tineti pruncii in brate !

Vineri m-am dus la spital sa ma inregistrez, inca nu-mi vine a crede ca sint gravi, parca traiesc viata altcuiva, din pacate citiva pasi de la parcare pina in incinta spitalului mi-au cauzat probleme, dureri, sper sa treaca, ce mai, sint consemnata sa traiesc o viata de handicapata deocamdata, mersul pe jos imi face probleme.
Acum Roxi ai raspunsul de ce nu mai puteam merge la sala . La mine gravidenia = huzureala in stil mare, nu efort, nu miscare, nu munca fizica. Dar nu ma mir, in familia mea multe matusi, verisoare au stat in pat noua luni pina la nastere, de ce-as fi eu o exceptie?

va pup dulce si sa auzim de bine!

PS- Anda, ti-am trimis e-mail.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina draga, asa cu Tania si alte fete de pe aici au stat in pat mai toata sarcina, fa bine si cuminteste-te si tu, lasa ordinea si despachetatul, TREBUIE sa tii sarcina asta. Si mai ai asa putin pana cand bb e viabil! O mai stii pe Mirela-Anca cu s-a bucurat cand i-a zis ca a trecut de la amenintare de avort la amenintare de nastere prematura?

Roxi & Dordia placenta e normal sa se matureze spre sfarsitul sarcinii; mi-a zis si mie doctorul: placenta treaba ei, ne intereseaza cum e bb. Daca la bb corespund masuratorile cu varsta sarcinii inseamna ca placenta frumoasa/urata cum o fi, isi face treaba! La fel si cu IR-urile. Iar Iosup are un fix cu IR-urile care au valori diferite nosmale in fct de varsta sarcinii, insa el le cam interpreteaza dupa ureche. Eu zic ca daca bb creste si e in regula sa nu va faceti atatea probleme si ganduri aiurea.

anda pt tot ce reusesti sa faci pt micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Si mai ai asa putin pana cand bb e viabil!

Lavi
am uitat pe la ce varsta este viabil? 25 saptamani?
sau 27?...

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

28

Mergi la inceput