nu parcati pe strada, ci pe trotuar...
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
si mie mi-ar conveni sa se interzica traficul auto cu totul cel putin in anumite zone, mai stramte.
cine e de vina daca da peste mine o masina pe trotuar? daca e legal sa se parcheze pe trotuar...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
adita spune:
la noi in zona e invers, avem trotuare late de 3 m pe care nu mai pot parca masinile pt ca au pus astia de la primarie niste stalpisori. nici langa trotuar nu ai voie, sunt afise ca altfel iti ridica masina. si atunci ce sa faca cei care au masini? mi se pare civilizat sa se ia masurile astea, dar numai dupa ce "te asiguri ca, de fapt, soferul chiar are optiunea normala si legala la īndemāna" (vorba lui bebe io). noi avem blocul chiar la strada si nu avem parcari in fata, sunt cateva parcari in spatele blocului dar pe 10 locuri se bat posesorii de automobile din 5 blocuri care se invecineaza cu parcarea aia. si atunci ce sa facem cu masinile?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
tania-sophia spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
De nu stiu cate ori era sa fiu acrosata de vreo masina... pe trotuar.
Totusi asta cu ridicarea masinilor e un maaare +. Chiar ma intrebam cand o sa se ia vreo masura sa se mai elibereze si tara noastra. Am vazut acum vreo saptamana o masina parcata in mijlocul intersectiei Lacul Tei cu Teiul Doamnei. Exact in mijloc, celelatlte masini o ocoleau si se circula oricum greu. La intoarcere, dupa 2-3 ore, tot acolo era.
Sa le ridice pe toate, si de pe trotuar si de pe carosabil, sa aratam si noi a capitala europeana.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
sorana spune:
Ramonika tu ai auzit la radio ca se permite parcarea pe trotuar eu .... am luat o amenda ca am parcat pe banda 1 si il intreb pe politist unde as fi putut sa opresc (am lipsit fix 2 min, am scos bani de la un bancomat, masina era "pe avarii"), cat de cat in zona, fara sa ma amendeze. Si mi-a zis ca pe trotuar. Ca e loc destul si acolo e voie.
Sa stii ca de atunci eu parchez in zona aia pe trotuar. Daca asa zice organu' - asa facem.
Sorana si Monica (5 ani)
cllaudia spune:
quote:
Originally posted by sorana
Daca asa zice organu' - asa facem.
Sorana si Monica (5 ani)
Pai da, dar nu ai auzit si tu bancuri cu politisti, care cica sunt prosti? Acuma ce sa facem, sa ne luam dupa toti prostii si sa facem ce zic ei?
micha08 spune:
Nici nu mai stiu de cate ori am mers cu fetitza in carucior pe strada efectiv, incercand sa ma asigur ca nu vine vreun nebun cu viteza sa dea peste noi, pentru ca niste oameni lipsiti de bun simt au parcat masina pe trotuar, nelasand decat 20-30 cm de trecere sau blocand efectiv tot trotuarul. Cine merge cu copilul in parcul Obor stie probabil intersectia Ferdinand cu Avrig si probabil stie dacia parcata pe trotuar si Skoda de langa ea care te obliga sa treci cu copilul in carucior printre masini, troleibuze, exact pe prima banda a bulevardului. Rusine!!! Si, ca de obicei Primaria sau Politia nu iau nicio masura.
OanaP spune:
Bine, dar nici una dintre voi nu a facut reclamatie la Politie. Nu faceti decat sa va vaietati. Cine vreti sa indrepte situatia, daca nu voi? Vreau sa va spun ca situatia cu masinile parcate pe trotuar in nesimtire (nu puteai decat sa o iei pe strada) exista si in intersectia Stirbei Voda cu Plevnei. De 2 luni i-am tinut in reclamatii si acum pot circula cu carutul pe trotuar. Deci se poate, dar:
- trebuie insistat;
- trebuie bombardati pe toate caile posibile (mail, poze, telefon).
Bine inteles ca asta nu inseamna ca de acum incolo nu o sa mai parcheze nimeni aiurea in zona, dar macar s-au rarit.
Oricum, pana sa inteleaga romanul ce este aia responsabilitate sociala, probabil vor mai trece vreo 10 ani, timp in care aceasta atitudine va fi confundata cu "turnatoria" sau "las ca merge si asa".
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2657462-barbat-impuscat-capitala.htm" target="_blank">Se-ngroasa gluma
nuschu spune:
Ramonika, incearca sa faci o plangere la Primaria de Sector, vezi ei ce spun si unde te indruma.
sorana spune:
quote:
Originally posted by cllaudiaquote:
Originally posted by sorana
Daca asa zice organu' - asa facem.
Sorana si Monica (5 ani)
Pai da, dar nu ai auzit si tu bancuri cu politisti, care cica sunt prosti? Acuma ce sa facem, sa ne luam dupa toti prostii si sa facem ce zic ei?
Prosti, prosti - dar m-au amendat.
Acum am de ales intre a opri pe trotuar si a nu pati nimic si a opri pe strada si a plati amenda (+ 2 puncte penalizare).
Tu ce-ai alege?
Sorana si Monica (5 ani)