cazare in Wienna, stiti?

cazare in Wienna, stiti? | Autor: florina

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi recomandati un hotel in Viena, va rog? Ma intereseaza ceva cat mai ieftin, dar sigur.

Multumesc frumos,

Florina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Of course!

Este un youth hostel, hotel pentru tineret adeca, care se cheama Wombats. E cel mai ieftin tip de cazare pe care-l poti gasi (oriunde in Europa de altfel), e curat, au camere duble cu baie in camera, e in culori vesele si e foarte aproape de centreu, de Mariastrabbe parca asa se scrie. Daca te intereseaza du-te pe google search si introdu wonbats hostel vienna. Il gasesti sigut. Sa-mi zici daca ti-a placut ce ai vazut!!

scarmanus

Mergi la inceput

Nu te mai duce pe nici un google, las' ca l-am gait eu pentru tine:
http://www.wombats.at/home/page/index.htm

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Multumesc mult!
M-am uitat, dar nu m-am lamurit asupra pretului (http://www.wombats.at/facts/page/index.htm)

38 de euro de persoana in camera dubla? Sau atat e toata camera?

Nu cunosc preturile deloc, sper sa nu para aiurea intrebarea. :)

Multumesc pt informatie!

Florina

quote:
Originally posted by scarmanus

Of course!

Este un youth hostel, hotel pentru tineret adeca, care se cheama Wombats. E cel mai ieftin tip de cazare pe care-l poti gasi (oriunde in Europa de altfel), e curat, au camere duble cu baie in camera, e in culori vesele si e foarte aproape de centreu, de Mariastrabbe parca asa se scrie. Daca te intereseaza du-te pe google search si introdu wonbats hostel vienna. Il gasesti sigut. Sa-mi zici daca ti-a placut ce ai vazut!!

scarmanus

Mergi la inceput

Multumesc frumos, l-am cautat in acelasi timp. :)

quote:
Originally posted by scarmanus

Nu te mai duce pe nici un google, las' ca l-am gait eu pentru tine:
http://www.wombats.at/home/page/index.htm

scarmanus

Mergi la inceput

M-am lamurit, n-am citit cum trebuie. :P

Multumesc frumos, s-ar putea sa optez pt aceasta varianta.

Tu ai fost acolo?

Multumesc inca o data

Florina

Mergi la inceput

Da, Florina, am fost acolo, de aceea ti-l si recomand. E un hostel mai non-conformist si daca ai vreme sa citesti site-ul lor o sa vezi. Hostel-ul e pictat in culori vii si in exterior dar si camerele, au si seif in camera, e curat si spatios. Ce ti-ai mai putea dori? Un singur lucru nu mi-a placut, ca era cam mult fum de tigara la receptie, ca toti fumau in hol, dar in rest e excelent. In rest totul e ok si mi-au inspirat incredere.
Sa-mi scrii dupa ce te intorci din Viena daca ti-a placut la ei (daca optezi pentru Wombati).

Pa!

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Florina,
Anul trecut eu si sotul meu am stat 4 nopti la un hostel. Adresa este mai jos. Inauntru seamana cu caminul de la Leu(daca stii cum arata). Costa 9.5 euro de persoana. Camera avea 2 paturi si baie. Curat dar nu de 3 stele. Din pacate hostelul este chiar la periferia Vienei dar f. aproape de S-bahnn-ul care te duce ca vantul si ca gandul in oras. Noi faceam 1/2 de ora pana la Stephan's Dom. Dat fiind faptul ca plecam dimineata si ne intoarceam seara, pentru noi a contat sa avem un pat curat si apa calda. Daca vrei amanunte despre Viena, pe site-ul nostru: www.ubi.ro la sectiunea Vacante, ai cateva impresii de calatorie. Si daca te hotarasti asupra lui, iti mai vand un pont: alege sa stai in cladirea din spatele celei pe care o vei vedea pe site pentru ca este un pic mai noua.
Adresa hostelului este:
http://www.oejab.at/ENGL/Youth_residences/liesing.htm

Numai bine,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mai fetelor hotelurile de care vb voi sunt aproape de aeroport? Eu o sa vin in luna noiembrie in Romania si cum am escala in Viena ma gandesc sa stau vreo 3 -4 zile acolo. Voi ce ati vizitat cat ati stat in Viena? Aha! Si cu transportul cum v-ati descurcat?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Noi am stat la Novotel, chiar langa aeroport, dar numai o noapte. A doua zi am zburat spre Ro.

Scarmanus, noi vom sta 3 zile in Viena in decembrie... mami, tati si Matei... oare e bun hostelul ala de care ai scris o fi bun si pentru noi? mai ales ca e si in oras...

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Noi am facut escala cind ne-am dus si cind ne-am intors din Romania,la Viena.Am dormit la EtapHotel, super curat, linistit, cu aer conditionat,camera cu pat dublu si unul simplu ,pt doi adulti si un copil.Copiii sub 12 ani nu platesc,e gratuit .Costa 46 euro camera,dar merita. Au garaj subteran pentru masini,deci daca veniti cu masina e ok,mai ales ca hotelul e aproape de autostrada.Daca te intereseaza,uite aici http://www.etaphotel.com/etaphotel/index.html
Se poate rezerva pe internet,noi asa am facut.
Pupici

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput