pojar

pojar | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Fetelor,puiutii mei fac 5 luni acusica si mi-au facut pojar!
Am citit pe net despre asa ceva si mi s-a ridicat parul in cap!
Ce ma fac?mi-e frica rau de tot!Toti trei si mai e si Dennis care n-a avut,deci 4 copii bolnavi in casa.
Mai am voie sa le dau ce maqnanca ei de obiceii,adica banana,mar si cereale?Exista restrictii de acest gen?s-AU stricat un pic si la burtica...Va rog spuneti-mi tot ce stiti.
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Suna medicul care-i are in ingrijire. Cred ca el este cel mai in masura sa-ti dea sfaturi. Sanatate maxima si sa treceti cit mai repede si bine de pojar !
5 X pupici

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pojar sau pojarel? Cu pjarelul nu e problema...in trei zile max trece

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Nu cred ca e pojar (rujeola) ci pojarel(rubeola). Vaccinul antirujeolic e obligatoriu, asa ca nu mai sunt epidemii de rujeola la noi. Rubeola e o boala usoara care nu are de ce sa te sperie. Cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu un medic, el iti spune cu exactitate ce reguli trebuie sa respecti pe perioada bolii. Si mai ales iti poate spune daca e vorba de rubeola sau altceva. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaP spune:

Baietzleul meu a facut o forma usoara de pojar la 2 saptamini dupa administrarea vaccinului contra pojarului. A debutat cu temperatura mare, dupa care la doua zile i-au iesit niste bubitze pe piept si apoi pe spate, dupa care s-au extins pe tot corpul. Nu exista nici o restrictie. A mincat tot ce minca si inainte. A iesit si afara, i-am facut si baitza. Pt ca il mincau un pic bubitzile l-am dat cu o crema recomndata de doctor: Aveeno.

Cam in 3-4 zile i-a disparut eruptia de pe corp.
Sanatate!

Mergi la inceput