***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Flavia si eu am primit codul 16152 - 20 din55, -36 din 100, -65 din 180. Mi-a mersla produsele din vara, in afara de mini prix. Poate ca nu le-ai pus deodata... nu faceau totalul peste 55? Nu cred ca e pesronalizat, eu l-am incercat fara sa fiu logata.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

astea sunt tricourile:
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

eu am pe ambele culori. vi le recomand calduros la banii astia

Edit acum vad ca 38/40 nu e inca dispo dar 40/42 mai sunt.

aaaaa..da...astea le am si eu..ambele culori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Am o nelamurire. Am primit un cod pe mail 16152 si are urmatoarele conditii:

* Offre valable du 11/03/08 au 03/04/08 pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, LINGE DE MAISON de la collection Printemps-Eté 2008, y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

Am vrut sa vad daca merge si am ales 2 prod cu pret intreg: www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6192734&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8745919&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta si nu-mi reduce nimic, de ce?

Pentru ca nici una nu face parte din colectia primavara-vara. Un produs e minut mode si celalalt la redoute beaute. Nu ai indeplinit conditiile pt care e valabil codul. Trebuie sa aiba logo-ul colectiei primavara-vara, nu altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

flavia ramona codul nu iti merge deoarece produsele alese sunt nouveaute - desupra numelui produsului trebuie sa fie doar patratelul verde in care scrie colectia primavara-vara si sa nu fie pret verde, rosu, mini ca sa se aplice reducerea.
addya codul era 78190, reducea 32/65 sau 20/40, conditiile de mai sus, dar scrie ca este valabil pana la 04.03.....
graviduta stiu ca ziceai de marimile de la nike - deci sotul meu poarta in mod normal 43 (are talpa de 27cm), dar ambele perechi de adidasi i le-am luat 45 si ii sunt bune, Future Cat Lo il strang putin pe latime, ca sunt mai ascutiti la varf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca va rog ma treceti si pe mine la publicitate cu o pereche de balerini freddy argintii eu port 37 si imi sunt mari,ei sunt 38.multumesc!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by totonica2001
graviduta stiu ca ziceai de marimile de la nike - deci sotul meu poarta in mod normal 43 (are talpa de 27cm), dar ambele perechi de adidasi i le-am luat 45 si ii sunt bune, Future Cat Lo il strang putin pe latime, ca sunt mai ascutiti la varf.

Iti multumesc mult. Si mariul meu poarta tot 43, dar, cand i-am masurat talpa, mie mi-a dat vreo 28 de cm si un pic. O sa-i mai masor o data.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

De zapacita ce sunt nu m-am uitat ca nu sunt Primavara-Vara 2008. Multumesc fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu azi catalogul

Dar comanda din 8.02 inca nu...mai e cineva in situatia asta?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

daca are cineva acest tricou in oricare varianta sau in ambele: http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 marimea 46/48 si ii este mare si are nevoie de de 42/44..il am eu in ambele variante..poate facem schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

maaaree dezamagiree cu www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324086829&DocumentID=346107&IntRef=0002&SecIntRef=00008" target="_blank">douduna asta: eu am luat si pentru pitica mea, Daria, si pentru Alina, nepoata-mea de 8 ani.
Pe Alina a prins-o ploaia, fiind imbracata cu douduna, cand se intorcea zilele astea de la scoala. s-a facut de 2 leeii, s-a adunat melana aia sau ce-o avea inauntru, de-i sta acum asa de urat pe ea.
imi pare atat de rau! nu ma asteptam la asta, mai ales ca sunt asa de frumoase. si in urmatoarea comanda, vroiam sa-mi iau si eu.

stiu ca sunt multe fane ale doudunei, de aia am zis sa va atentionez...
nu vreau sa ma gandesc cum se face la spalat, daca la un pic de ploaie s-a strans in halul asta...

cele care deja le-ati cumparat: a se feri de apa!

a mai patit cineva asa cu astea?

intreba cineva de camasile alea de 1.30 euro, parca cristicross: intr-adevar, se calca foarte greu si se sifoneaza foarte usor. dezamagire si cu astea (io mi-am luat si pe fucsia si pe verde). asa bine arata la prima vedere. numai la purtare iti dai seama cat de prost se comporta. pijamale, cum zicea altcineva.

asta-i o semi-dezamagire, tinand cont de cat a costat.
dar douduna este un soc pentru mine. tare rau imi pare. nu credeam sa fie asa calitate proasta.

Varsta

Mergi la inceput