Profa de balet batausa:(

Profa de balet batausa:( | Autor: Alina

Link direct la acest mesaj

Ce am citit www.cancan.ro/2008-03-08/O-profesoara-de-balet-i-a-spart-nasul-unei-eleve-cu-pantoful.html" target="_blank">aici m-a ingrozit.

Cum e posibil asa ceva?? Oare profesoara,inainte de a fi angajata,o fi facut ceva control psihologic?

Ok,am auzit de copii batuti la scoala...dar si la gradinita,la ora de balet??...

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Mda,nu ma mira nimic.
Cel mai tare m-a "miscat" comentariile la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

"nu ai procedat corect trebuia sa o retragi de la balet , ai chinuit fetitza , profesoara nu are nici o vina si pe deasupra a fost o mare balerina"comentariul unui cititor.Voi realizati ca sint oameni care gindesc asa si umbla liberi pe strada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Poate comentariul a fost pus chiar de profesoara cu pricina.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by viviana

Poate comentariul a fost pus chiar de profesoara cu pricina.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

E posibil sa ai dreptate, insa gradina e mare,so never know.Oricum e ingrozitor de trist.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Constat cu stupoare ca dascalii batausi nu au disparut inca. Pe vremea lui Ceausescu cand eram la scoala, in clasa a 2-a invatatoarea mea de atunci l-a pedepsit pe un coleg lovindu-l cu capul de banca de i-a dat sangele, mama copilului a venit a doua zi si a reclamat-o dar nu s-a luat nici o masura, ulterior a continuat sa ne pedepseasca din diverse motive, de regula ne batea cu batul la palme pana ni se umflau,de nu mai putea tine pixul in mana. Eu eram una din cei mai linistiti elevi si premiantii clasei,dar va spun ca nu faceam exceptie de la aceste torturi, le incasam din diverse motive, ba ca nu asiguram linistea in clasa, ba ca nu stiam nu-s ce poveste (ca nu gasisem cartea sa o citesc)sau ca nu ajutam suficient elevii puturosi din grupa mea de detasament sa-si faca temele in clasa, si exemplele pot continua. La un moment dat am avut o perioada de cosmaruri din cauza acestei invatatoare, faceam pipi in pat noaptea de frica ei. Iar propria mea mama nu inceta sa-mi spuna ce buna invatatoare este, ca stau copii smirna de cuminti in clasa, si ce bine ii educa.
Apoi cand eram in clasele 5-8 am incasat si atunci bataie cu batul la palma din diverse motive - de la profa de lb romana care ne era si diriginta, o baba descreierata care nu avea copii. Un alt profesor de matematica prin clasa a saptea pedepsea colegii mai slabi la invatatura punindu-i sa faca cate 50-60 genoflexiuni sau sa stea cu genunchii pe niste lemne cu colturile cat mai ascutite(in scoala noastra se facea focul cu lemne).
Nu stiu cum era situatia pe la oras, dar cel putin la noi la tara asa procedau unii dascali.
Ma intristez sa vad ca se intampla inca aceste lucruri, si in special la copii de gradinita. Profa de balet ar trebui data afara si pedepsita aspru ptr. ca a lovit un copil nevinovat, ba mai mult l-a ranit, neneorocita, Iar mama fetitei ar trebui sa o lase sa se bucure de copilarie, sa creasca si sa aleaga singura sa faca ce-i place cand va fi mai mare.Parerea mea e ca parintii egoisti pun prea mare presiune pe copii, vor sa-i vada vedete de mici, fara sa se gandeasca la bietele fiinte. Uitati-va la Britney Spears ce a ajuns...
Daca copilul va avea un talent cu adevarat il va putea valorifica la timpul lui. Daca societatea ii va permite...cum i-a "permis" lui Costel. Apropo: Mii de felicitari si succes lui Costel Busuioc! Un exemplu de real talent!

Mergi la inceput